SöndagDen här dagen har varit mysig och lugn. Vi har varit på lägenhetsvisning, ätit frukost, jag har rensat mina garderober till nästa helgs bloppis (info kommer i veckan men skriv in lördag!) och sen tog vi bilen ut till mina föräldrar. De bjöd på en magisk risotto till lunch och sen adventsfika. Välbehövligt, är lite trött efter gårdagens after ski-fest på Wall igår… Men är ändå rätt glad idag över att vi gick hem strax efter tolv och lagade omelett. Så jäkla trist att vara bakis en hel dag annars.

Jaja. Förlåt för dålig bloggning senaste veckan hörni. Det har varit så jäkla mycket jobb och nästa vecka blir likadan. Men efter lucia ska jag börja chilla ner och ägna mer tid åt bloggen…

Ha en underbar första advent och kika in lite senare för då kommer jag med en liten advents-överraskning! Puss!

 1. Åhh snälla Michaela! Kan du inte lägga ut lite kläder på nätet nån gång så vi som inte har möjlighet att ta oss till Sthlm också får chans att ta del av dina fina saker? 🙂

 2. Michaela! Kom på mig själv med att sitta och läsa din blogg med ett stort leende. Precis som jag alltid gör! Men kommenterar aldrig, vilket ju är jättetråkigt. Din blogg är så härlig! Fina matbilder, vacker klädinspiration och framför allt har du och din blogg utvecklats till att inspirera mig karriärmässigt. När jag läser allt spännande du gör och hur mycket du jobbar blir jag så inspirerad till att satsa själv för att även få min karriär framgångsrik en dag (pluggar just nu, så blir en pepp att satsa extra på plugget för att lyckas en dag).
  Kort sagt; din blogg är en fantastisk energikälla i mitt vardags liv inom flertalet kategorier 🙂
  Kram!!!

  1. Svar till Lina:
   Men åh, tack för en fin och varm kommentar ♥ Jag hoppas verkligen att du kommer läsa och finna energi här inne i många år till.

   Massa kärlek!

   1. Svar till forni:
    Och tack så mycket för ett lika fint och varmt svar! Tycker det allt som oftast är snällt inne på din blogg. En till anledning till varför man gärna gör ett besök. Kramar!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi