Givesom Love, en adventspodd om att vara snäll.

Nu släpper vi en mysig nyhet tillsammans med Devote och Givesom. Varje advent fram till jul (alltså fyra söndagar i rad) kommer jag och Lin att släppa podcast-avsnitt om att vara snäll. En halvtimme långa avsnitt om allt ifrån hur man kan ta hand om sina medmänniskor under julen till hur välgörenhetsbranschen fungerar generellt. Vi tyckte att det kunde vara en mysig grej att släppa nu i samband med julen, en tid som handlar om att bry sig om varandra och sprida snällhet.

Ni kan lyssna på premiärpodden här, söka på “Givesom Love” på iTunes eller i valfri podcast-app. All typ av feedback är varmt välkommet! Vi finns under #givesomlove eller på mejlen som vanligt.

Hoppas att ni gillar det och glad, varm första advent önskar jag er alla!

<3

  1. åh, fantastiskt fin podd! Älskar era beskrivningar av varandra! Och Lins referens till Timberlake, så bra.

    Ett middags – tips till dig och Lin, som ni kan laga tillsammans (trots vego, vegetarian, och laktosintolerant): woka tofu och valfria grönsaker (champinjoner och majs är gott!) i en kryddblandning av ingefära, chili, vitlök, sojasås och koriander. Tillsätt kokta glasnudlar.

    Och apropå mat: kan du tänka dig att lägga upp fiskgrytan du och D åt i förra veckan?

    Söndagskram!!

  2. Men åh vad mysigt att få höra dig i poddformat igen Forni! Din röst är så behaglig att lyssna på. Kramis! 🙂

  3. Åh bra ämne, att vara snäll är fan underskattat alltså haha. Båda ni två verkar väldigt snäll och ha en snäll kompisrelation. Just i min ålder och umgänge känns det som snällhet inte är så högt rankat, haha..

  4. Jättebra och mysig podd! Du är så otroligt inspirerande och verkar vara extremt jordnära. Tänk om alla människor vore som dig, vilken härlig värld vi hade levt i 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi