Black Friday / The Winners / My Wishlist

Så roligt med alla som tävlade i Black Friday-tävlingen i tisdags, jag önskar att ni alla kunde vinna varsin julklapp! Tyvärr har jag inte en obegränsad tävlingsbudget (vilken dröm det hade varit va) så därför har jag valt ut en vinnare och vinnaren är… Kattis! Stort grattis till en magisk klänning (den här valde hon), du kommer att vara så snygg till festen!

När vi ändå är inne på saker vi vill ha tänkte jag lista tre julklappar som står på min önskelista i år:

1. En mysig tröja för vintern i bra material, typ som den här från Acne.

2. Jag skulle vilja ha ett par nya solglasögon… några brunmelerade som passar till allt!

3. En väska från Celine. Jesus vad vackra de väskorna är…

4. Den här mönstrade toppen från Etro. Mest för att det är så jäkla snyggt tillsammans med…

5. Matchande byxor! Jag älskar mönstrade set och skulle gärna ha ett nytt som jag kan hänga omkring i när vi är i LA över nyår!

Fördelar med att betala med PayPal på utländska sidor: Det är snabbt, enkelt och man behöver inte skriva in sina kortuppgifter vid varje köp när man betalar med PayPal. Paypal är en av världens största betalningstjänster på internet med 157 miljoner användare världen över. Ett extra plus är att man får ett köparskydd där PayPal hjälper en att få pengarna tillbaka om något skulle gå fel vid ett köp, och att PayPal dessutom står för eventuella returkostader om gåvan inte passar och behöver skickas tillbaka!

 

Det här blogginlägget är ett samarbete med PayPal.

 1. Hej Michaela!

  Jag vill att du ska veta att du ger mig en sådan kraft och styrka! För det du gör, är att du skriver om när du mår fantastiskt, likväl när du mår som sämst. Det ger mig så otroligt mycket, både energimässigt och att jag aldrig känner mig riktigt ensam. Den styrkan du ger mig plockade jag fram i onsdags. Jag skickade då in min första debattartikel någonsin och idag blev den publicerad!

  Du får såklart hemskt gärna läsa den (jag länkar den nedan) men jag vill framförallt tacka dig för allt du ger- du är så bra! 🙂

  http://nyheter24.se/debatt/783900-jamstalldhetsdebatten-blir-bara-en-massa-pajkastning

  Stor kram!
  Elin

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi