Ett julbord signerat Christian Hellberg och Niklas Ekstedt.




Igår kväll hade Briska bjudit in oss till julbordet på Gamla Riksarkivet som Christian Hellberg och Niklas Ekstedt bossar över. Christian och Niklas är ju två av Sveriges bästa kockar så det var givetvis ett nöje att få besöka deras julbord! Vi åt hur mycket som helst (första julbordet för året är alltid underbart gott tycker jag), men mina favoriter var sillarna och deras hemmagjorda kolor på dessertbordet. Mmm…

Tack Briska, Stureplansgruppen, Christian och Niklas för en underbar kväll!

Och tack till mina vänner som är så roliga, härliga och mysiga. Vi avhandlade allt ifrån välgörenhet till frieri, men eftersom Mathilda precis förlovat sig med hennes numera fästman kan ni ju ana vad det hetaste samtalsämnet för kvällen var… Vad glad man blir för ens vänner när de förlovar sig eller blir gravida, den lyckan slår inget!

  1. Hej Mikaela vad har du för storlek i din acne vinterjacka som du hade här om veckan? så otroligt snygg! så jag vet vilken size jag ska skriva på önskelistan =)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi