En fiskgryta och det bästa sällskapetIdag var jag förbi Presskontakterna för att äta lussebullar och välja ut några favoriter ur deras höstkollektioner. När jag var klar gick jag hem och slängde ihop en dillpesto i pauserna till Greys Anatomy. Jag lagade en laxgryta med dillpesto och varma baguetter från Linas Matkasse, riktigt god var den. Kanske en av de godaste rätterna vi gjort med Linas faktiskt, magisk. Ska jag lägga ut receptet åt er?

Nu ligger vi i soffan och gör ingenting efter en trevlig middag. Vilken lyx det är att bo med den människa man tycker är det bästa sällskapet.

Ha en underbar kväll så hörs vi imorgon!

PS… Jag håller på ett besvara era frågor i frågestunden men det var riktigt långa frågor så ni får räkna med att det tar några veckor. Puss!

  1. åh det lät (och såg) ju hur gott som helst!!! Lägg mer än gärna upp receptet så jag får bjuda mina älskade vänner 🙂

  2. Har märkt att vi får hem samma kasse, tycker den koreanska rostbiffen var grym som man fick för någon vecka sedan.

  3. Ja recept! Kan du inte lägga upp några svar från frågestunden i taget? Dvs i flera olika inlägg med bara några frågor.

  4. Ja lägg upp det tack, verkade supergott 🙂 tycker alltid det är svårt att göra goda och varierade fiskrätter!

  5. Jag håller med ovanstående! Vore även kul att få ta del av din krämiga köttfärssås som du skrev om i februari…tror jag det var 🙂
    Kram!

  6. skulle vara så himla roligt om du kunde svara på iallafall några av frågorna i en video! skulle verkligen uppskattas! 🙂

  7. Hej. Jag har länge funderat på var dina fina tallrikar kommer ifrån. Jag har länge varit på jakt efter sånna pasta/sopp tallrikar men hittar verkligen inte dom perfekta. Puss

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi