Attitude STHLM / Come and visit!

Imorgon och på lördag kommer jag att vara på plats på Attitude STHLM tillsammans med Devote och även med Givesom! Givesom kommer att ha en monter precis vid den stora scenen där vi svarar på era frågor om välgörenhet och visar hur Givesom fungerar. På fredag kl. 14.30 pratar vi även på stora scenen om Givesom tillsammans med bästa Daniel Paris.

Jag hoppas att jag får se så många som möjligt av er där, men jag tänkte att jag skulle passa på att tävla ut några biljetter till mässan! Skriv en kommentar och berätta för mig varför du skulle vilja komma så väljer jag ut tre personer som får komma tillsammans med en vän! Jag mejlar tre stycken vinnare redan ikväll så glöm inte att ange mejladress och kolla mejlen ikväll så att jag kan få era namn i tid 🙂

För er som inte vinner men vill gå ändå så kan ni köpa biljetter här eller direkt på plats!

Ses imorgon, puss!

  1. Jag skulle vilja överraska min jättegoa nya tjejkompis som jag träffat genom jobbet, vi är båda nyinflyttade småstadsbor som känt oss lite ensamma så det känns så bra att vi har hittat varandra! Vi jobbar dock inte tillsammans längre så det hade varit så roligt att spendera en riktig tjejhelg med henne, nu när vi inte träffas varje dag längre..:)

  2. Jag skulle vilja överraska min jättegoa nya tjejkompis som jag träffat genom jobbet, vi är båda nyinflyttade småstadsbor som känt oss lite ensamma så det känns så bra att vi har hittat varandra! Vi jobbar dock inte tillsammans längre så det hade varit så roligt att spendera en riktig tjejhelg med henne, nu när vi inte träffas varje dag längre..:)

  3. Vädret och mörkret just nu gör att jag behöver en stor inspirationsdos och vad vore då bättre en än ett besök på Attitude?

  4. Jag vill överraska min bästa vän och barndomsvän med en biljett så att vi kan ha en kul upplevelse ihop! 🙂

  5. Hej fina Michaela,
    En tung höst ligger bakom mig och nya, svåra utmaningar ligger framför mig. För tre veckor sedan insjuknade min mamma i cancer och sedan september har hon varit dålig. Detta, tillsammans med höstens mörker och tappad tro på livet är jag i stort behov av att få bli inspirerad och skämma bort mig själv. Jag hoppas att jag genom att få gå på Attitudemässan kan hitta tillbaka till mig själv på något sätt och få inspiration som kan ge mig mer energi till livet.

  6. För att jag tycker du och Lin är så vansinnigt inspirerade unga, drivna kvinnor. Vill gärna höra er live!

  7. Jag hade gärna velat gå på mässan, flyger ner till Stockholm imorgon för att rå om min pojkvän som bor där nere och samtidigt ska jag gå på arbetsintervju (wish me good luck) för att slippa långdistansförhållandet. 4 månader pendlade 100 mil upp och ner när man är nykär känns som 4 år.. Haha! Så hade gjort min helg lite extra rolig om jag fått äran att gå på mässan med honom och höra er berätta om Givesom, såg er på nyhetsmorgon iveckan vilket var riktigt inspirerande. Ta hand om dig! Kram

  8. Jag skulle så gärna vilja gå på Attitudemässan då jag är mitt uppe i mitt kandidatuppsatsskrivande i nationalekonomi som är precis lika tekniskt och oinspirerande som det låter. Pga tre veckors lunginflammation fram tills igår (äntligen!!!) så är jag nu tvungen att skriva på uppsatsen dag som natt innan inlämning och skära bort allt annat härligt i livet. Inspirationen är dock på noll och jag känner att ett kort break är på sin rätta plats – vart bättre att spendera detta än på en mässa fylld av både inspiration och liv! Vore svinkul verkligen.
    Kram!
    Elsa

  9. Gick in på hemsidan nu & det verkar ju onekligen så himla kul. Har aldrig varit på en mässa/event förut, blir helt sprallig vid tanken på goodiebags. Kul att se dig prata på scen &så! Åh, Då skulle jag ta med min mode-intresserade pojkvän eller kanske min syster, och vimla omkring bland alla upcoming designers & bara insupa inspiration. Hade det inte varit så knapert med pengar nu för en stackars student så hade jag köpt biljett med detsamma!!

  10. Det vore superkul att vinna biljetter så man kan kliva ur sin pluggbubbla för en stund och faktiskt vara social med vännerna. Skulle vara skönt att lägga allt plugg åt sidan och bara få tänka på annat, tanka energi och inspiration i mörka November. Och att se dig där live är ett stort plus!!:)

  11. jag önskar så att jag kunde vara på plats, hade så gärna velat komma och titta på mässan och hälsa på dig ♥ du är en sån fantastiskt underbar människa på alla sätt

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi