Nostalgi och sånt



Jag är i min lägenhet för att hämta lite grejer och var bara tvungen att mysa ner mig i soffan en stund. Den här lägenheten alltså… Herregud. Skulle kunna skriva en bok om den.

Jag önskar att ni kunde känna doften av den. Hemma, så doftar den. Jag är så glad för att kvinnan som köpt lägenheten verkar så varm och härlig för det känns liksom rätt att lämna över den till henne. Hon kommer att älska den precis lika mycket som jag har gjort.

Jaja. Nog nostalgi nu… Snart blir det julbord!

  1. Vill först och främst säga att du har en underbar blogg och hade blivit glad om du och även många andra kollar in på min blogg som handlar om min sjukdom och även kampen om att få tillbaks mina små barn som är 1& 2år. En ständig kamp och mycket känslor

  2. Lägenheten verkar verkligen underbar, förstår att du har en speciell relation till den (och vi läsare med såklart!) 🙂 Hur går det med försäljningen av din och din killes lägenhet? Sett att den legat ute på Hemnet ett tag nu… Hoppas att ni snart får den såld!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi