Namaste

I morse trippade jag upp långt innan solen för att ta på mig mina skönaste yogakläder från Filippa K och sedan smyga ner till Jennies nyöppnade yogastudioGrev Turegatan. Det var som att komma in i en helt annan värld med fågelkvitter, mörka trägolv och gråa väggar. Under yogan gick solen sakta upp och takfönsterna öppnade upp för dagens ljus i takt med att vi yogade. Där och då tänkte jag att det här är den bästa presenten jag kan ge till min kropp.

När vi var i Italien nu i helgen så berättade jag för teamet att jag yogar och har en alldeles fantastisk lärare som nu har öppnat en egen studio. Jag nämnde i förbifarten att de var välkomna att följa med om de ville och i morse när jag kom dit släntrade de in, en efter en. Jag vet inte vad det var men jag blev så himla glad över att de faktiskt ville komma och dela någonting som för mig är så otroligt härligt.

En fin morgon som ni förstår!

  1. Yoga är verkligen underbart! Oavsett vad du tränar, vilken sport du spelar eller om du inte tränar något annat alls så är yoga otroligt för människokroppen! Idag ska min bästa vän som födde sitt första barn för åtta månader sedan gå på sitt första yoga-pass (tips från hennes personliga tränare, dvs mig). Jag har sagt att det kommer stärka hennes stackars mörbultade kropp (hon har inte varit så snäll mot den och prioriterat familj och barn över sig själv i några år nu). Är super excited för hennes skull :))

  2. Snälla, snälla, rara, fina, söta, underbara!! Kan inte du ge lite julklappstips till pojkvän? 25-årsåldern och runt prisklass 3000? Haha paniken börjar komma! Tack tack tack!!

    1. Svar till Ellen:
      Ehhh skulle snarare behöver fråga dig det??? Eller någon annan där ute som kanske vet? Jag har ingen aning om vad jag ska köpa till min karl heller! Tycker det är så himla svårt 🙁

      Men om jag får ge något tips så säger jag lyxigt shaving-set (NK har flera), skönhetsgrejer från Byredo (eller en sån rese-parfym som är så snygga!), en snygg necessär… eller ett par riktigt schyssta sneakers! Okej nu kan jag inte komma på mer. Har du något tips till mig?

    2. Svar till Ellen:
      Om han är sportintresserad eller träningsintresserad så finns det ju massor av kul! Pulsklockor är ju en rolig extraleksak! Eller så finns det ju roliga grejer att anmäla sig till: som olika lopp och hinderbanor (brukar ligga runt 500-800 kr).

      Du kan få en fin every day-klocka för 3000 kr! Och skor gillar väl alla? Haha! Och elektronikprylar. Du kan få riktigt feta högtalare för 3000 kr (om han nu skulle vilja ha det!)

    3. Svar till Ellen:
      Både jag och min kille gillar friluftsliv och inom den kategorin finns det såå mycket fint att köpa i alla prisklasser. Min kille har fått: varma vantar, långfärdsskridskor, funktionsbyxor, ryggsäck mm. mm. av mig. Kul att ge för det håller länge och kommer alltid till användning 🙂

  3. Jag blev så glad när jag läste ditt inlägg för du formulerade allt så underbart. Fågelkvitter, sol, yoga ja allt lät så härligt!
    Mvh Anette Starby

  4. Underbara fina Michaela! Tack för dina ord, din blick som ser allt, dina formuleringar, du är fantastiskt! Tack! Älskar att ha dig på mina klasser!
    Hoppas dina fina vänner var nöjda!
    Stor kram

  5. Ååh verkar så nice med yoga. Känner verkligen att jag vill testa det på riktigt, har bara testat på gymmet där dom har pass men dom är inte så bra.. Känns dock lite svårt när man är 18 år och går på gymnasiet, är så dyrt att gå på yoga på ”riktiga” ställen. Men hoppas att jag inom någorlunda snar framtid kan satsa på det… 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi