Att skapa sitt eget vin

I Toscana gjorde vi fem stycken kortfilmer om vår resa. Nu är den första här. Det här är Richards film, Richard som var vinnaren i tävlingen och fick åka dit för att göra sitt alldeles egna vin.

Den vanliga killen.

På fem minuter får ni blicka ut över Toscanas vackra vyer och träffa Francesco som är mannen bakom vinhuset Barone Ricasoli. Ni får lära känna Richard och höra om hur han tänkte med vinet. Och så får ni se hur det går till när man producerar vin.

Fem minuter njutning med andra ord.


  1. Oj vilken fin film om Rickard som verkar vara en riktig toppen kille! Blir verkligen sugen på att smaka det här vinet från en alldeles vanlig men ändock ovanlig kille! Ni gjorde ett grymt val när ni valde att låta honom följa med er!

    1. Svar till Lovisa:
      Visst är han underbar? Vi är himla nöjda över valet av vinnare. Vinet är hur gott som helst så jag rekommenderar dig varmt att beställa hem det!

  2. Åh jag blir så sugen på att sitta på en uteservering i vår, innan det är tillräckligt varmt men ändå envisas med att sitta ute – och dricka Rickards vin. Fantastisk film!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi