En italiensk middag och svensk frukost.

Igår kom mamma och pappa över för D skulle hjälpa dem att boka en resa och som tack bjöd de på middag på Italiano.

Där sitter jag med tre personer som jag älskar fruktansvärt mycket och det slår mig att jag behöver ingenting annat. I hela mitt liv har jag kämpat för att synas, kämpat för att göra karriär, kämpat för att få respekt, kämpat för att bygga ett stabilt nätverk. Jag har kindpussats som om det inte fanns någon morgondag och jag har ägnat otaliga kvällar med människor som i det långa loppen kanske inte spelar så stor roll. Så sitter jag där på restaurangen igår och känner att ingenting av det där spelar liksom någon roll. Så länge jag har honom vid min sida, mina föräldrars trygga stöd och vi alla har hälsan i behåll. Det är där min lycka finns. Jag kommer aldrig att välja bort tjejmiddagar med bra tjejer eller jobbmiddagar med härliga människor, men det är inte där min trygghet finns. Det är livets bonus och min trygga plats finns i famnen hos de jag älskar, som älskar mig tillbaka. Det är där jag ska försöka hitta min trygga zon.

I morse åt jag frukost med den här pinglan. Vi pratade om jobb och framtid, lägenheter och New York. Jag är glad att det bloggar så otroligt härliga tjejer här på Devote!

  1. Helt rätt att hitta din trygga zon där med de du älskar och som älskar dig tillbaka! Att ha umgåtts för mycket med de människorna ångrar man aldrig, när folk går bort önskar man nog att man hade gjort det mer! Så tänker iaf jag och det är därför varje stund med en familjemedlem eller pojkvännen är de viktigaste. Kram

  2. det du skriver i detta inlägg är något så otroligt viktigt, att kunna reflektera över vad det är som på RIKTIGT ger en trygghet, kärlek och gör att mår bra. Självklart så går ju de där in i olika faser och i olika faser i ens liv så är olika saker viktiga. Men jag är uppriktigt glad för dig att du känner att du har din kärlek där och allt du behöver och så kan alla annat grymt du gör och lyckas med bara bli en härlig bonus ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi