En liten drömfamilj och en ny favoritblogg

Nu har jag hittat en riktig favorit i bloggvärlden. Lisa Abefelt är en ny bloggerska hos Familjeliv som bloggar om livet som ung mamma i Stockholm. Underbart söta barn och så himla duktig på allt som har med pyssel, mat och bakning att göra.

Läs bloggen här!

Visst blir man lite sugen på att bara skita i allt och skaffa massa söta kids? Jaja inte än på ett tag, men nu väntar däremot middag med min man så vi hörs senare!

  1. Tell me about it! Ser hur mina vänner både flyttar ihop, köper hus, skaffar barn – and Im just here pluggar för att ta min andra kandidatexamen?!?! haha!

  2. Vilken intressant blogg du har hittat! Jag har oxå två små ögonstenar & det är så roligt med mamma bloggar. Tack för tipset & ha en fortsatt trevlig kväll!
    Mvh Anette Starby

  3. ÄLSKAR! Anna Bombs blogg som jag följt i flera år nu, så roligt att få lägga till ytterligare en till listan. Tack! (:

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi