Gardiner

Det bästa med att växa upp sida vid sida med ens tjejer är ju hur samtalsämnena ändras för varje år som går. Jag och Kristin gick till exempel in i varandra efter jobbet i förra veckan och började upphetsat skrika om gardiner. Inget ”vad händer i helgen”-tjaffs utan bara exalterat prat om gardiner.

Om det är något som jag verkligen inte har ångest över så är det att bli äldre. Jag tycker det är alldeles ljuvligt.

Jaja, nu såg jag i alla fall resultatet av hennes nya gardiner på hennes blogg (bilden ovan) och längtar sååå mycket efter nya lägenheten (som inte är köpt än, men ändå). Jag fick någon sorts uppenbarelse om att också ha sådana där riktigt snygga hotell-gardiner i hela lägenheten med mörkläggande i sovrummet men ljusa i övriga lägenheten. Anledningen? Att kunna gå omkring utan kläder!!! He he, alltså min stora sorg är ju att jag inte kan gå ut från duschen och ta ett glas vatten utan att behöva skyla mig själv eftersom andra kan se in. Det är sååå himla tråkigt och snygga gardiner är det perfekta knepet för att kunna gå omkring hemma precis som man vill utan att någon ser in (!).

  1. Jag håller helt med, det är underbart att bli äldre och mer mogen och bry sig mer om gardiner och vilka espressokoppar man ska ha, än vilken klubb man ska besöka i helgen!

  2. så avundsjuk att du INTE har åldersångest. Det är nog min absolut största ångestfaktor, näst efter pengar kanske då. HUR GÖR DU? tanketips? snälla, let me know, fyller år om prick en vecka!!

  3. Hehe, jag som precis satt upp vita fluffiga gardiner av just samma anledning; insyn.

    Tänkte på en annan grej, att det är bra att göra roliga saker när man är nere men ibland måste man bara få stanna hemma och titta på film. Det händer mycket i hjärnan när man kopplar av. Även om man får positiva intryck av att göra en viss grej så kan det ibland ta mer energi än vad det ger i slutändan.
    Det är i alla fall min upplevelse efter utbrändheten, men vi är såklart olika allihop.

  4. Jag har alltid älskat gardiner då de gör en hel del i inredningen. I morgon åker jag till Ullared & hoppas att jag hittar några nya där. Du gör rätt i att inte ha ångest över att åldras för åldern är bara en siffra. Jag är idag snart 34 år men min ålder stannade vid 25 år. Ju äldre man blir ju snyggare blir man!
    Med vänlig hälsning Anette Starby

  5. Hej Mikaela!

    Den här youtube kanalen är helt fantastiskt. ”The Conversation With Amanda” som intervjuar kvinnor i olika branscher och pratar kvinnors universella språk. Den är sjukt inspirerande, motiverande och man får känslan av att man inte är ensam i världen med ens problem. Hon intervjuar kända människor, avsnittet med Lady Gaga är min favorit avsnitt. Hoppas du finner den givande och det skulle vara super kul om du hörde av dig, efter att ha kollat på ett avsnitt.

    https://www.youtube.com/watch?v=UvVFzJixIvw

  6. Hej, jag tänkte på en sak! Vet inte om du har sett Ana Ginas serie på SVT Flow? Det senaste avanittet borde du kolla på , när hon är med buddhister. Man fick verkligen en tankeställare om vad som är viktigt här i livet, och att vi verkligen måste sakta ner lite. Titta, serien är helt underbar, men just det avsnittet är otroligt måste jag säga! Ta hand om dig! Kram

  7. Jag har kämpat med min övervikt i flera år.

    Min personliga tränare rekommenderade mig att kombinera efedrin med min dagliga träning för att få bästa resultatet.

    Gissa om det blev någon resultatförbättring!

    Vissa påtalar för mig om nackdelarna men jag överbevisar de med fördelarna.

    Beställ din Efedrin på http://www.potensmedel.com

  8. Känner verkligen igen mig i det där med att inte kunna gå utan kläder hemma. Om det händer så får man typ springa och skyla sig själv. Haha, riktigt jobbigt!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi