Björk & Berries Dark RainSom ni kanske märkt så har Devote legat nere idag på grund av server-problem. Riktig panik på kontoret men nu är allt löst efter att de som jobbar med våra servrar gjort ett hästjobb. Tack för det!

Något som gjorde den här dagen betydligt trevligare var dessa nya produkter från min ekologiska, svenska skönhetsfavorit – Björk & Berries.

Deras nya serie Dark Rain är snyggast ut hittills, fantastiskt vackra förpackningar och perfekt höstliga. Återkommer med recension när jag testat allt men längtar redan till jag får tända doftljuset…

Sov så gott nu så tar vi nya, rejäla bloggtag imorgon. Puss!

  1. Älskar Björk & Berries! Om du (mot förmodan) har vägarna förbi Sandviken (som Björk & Berries kommer ifrån) så borde du stanna till vid Högbo bruk, där har Björk & Berries ett doftcenter eller vad det kallar det, med en fin utställning där man kan gå guidade turer. De har dessutom en butik med produkter till billigare priser! Och, på Högbo Brukshotell som ligger precis bredvid har de fantastisk mat på restaurangen, i en jättemysig miljö. Jag bor i Gävle, och brukar göra utflykter dit ibland när jag och någon vän vill förgylla någon trist regnig dag.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi