Barnmiddag, afternoon tea och lägenhetsjakten som fortsätter.

I fredags efter jobbet åkte jag hem till Agnes och Hampus (Zeke jobbade) för middag och mys.

Här leker vi med Baby North 🙂

När Hampus ätit ville han kolla på Madagaskar och mysa i soffan. Det är min favvofilm också så gärna för mig.

Sen satt jag och Agnes uppe och snackade skit när lillen somnat. De ska renovera sitt kök och hade precis fått ugnen – ursäkta men är det inte det vackraste ni sett? Sen ska de ha marockanskt kakel i köket, fattar ni hur fint det kommer bli eller? Vill köpa ny lägenhet nuuu.

I lördags var det fullspäckat schema och först ut på dagordningen var födelsedagsbrunch för Margaux!! <33

Vi drack bubbel och snackade skit. Brutalt trevligt, älskar dessa tjejer.

Danni, Steffi och Lin <3!

Efter brunchen drog jag vidare på afternoon tea hos min kusin som fyllt 18 år! En mycket bra dag för festligheter med tanke på det härliga vädret.

Min moster hade styrt så fint som vanligt. Det bjöds på varma scones med tillbehör, snittar, olika småkakor och champagne.

Jag och Linnea som äääntligen är 18 år!

Efter maten vankades det efterrätter… min moster hade som vanligt gjort allt laktosfritt och svingott <3

Sen åkte jag till Marres salong Bangs där vi hade ett event med Tresemmé. Alla blev stylade så drack vi bubbel och åt cupcakes. Tillfällen som dessa när man älskar sitt jobb. Inte helt trist att alla som bloggar på Devote är världens gulligaste direkt heller.

Ps. Snodde bilden från Andrea!

Efter eventet mötte jag upp min kille, lillebror och Amanda för en middag. Vi gick till Un Poco’s nyöppnade vinbar som ligger vägg i vägg med restaurangen. De har några bord + barplatser och erbjuder förutom drinkar även en del mellanrätter i asiatisk tappning. Kan starkt rekommendera det här stället på grund av följande anledningar: trevligt som fan, prisvärt och avslappnat.

Jag drack en Whiskey Sour och åt först en minitaco på högrev följt av råbiff. Nom nom nom.

Killarna åt den här tonfisken som inte ser mycket ut till världen men GUDARS. Ät den! Säger jag bara.

Sen gick vi hem och somnade framför en film 🙂

Söndagar betyder ju numera lägenhetsvisningar! Hello roligaste söndagarna ever. Vi tittade på den här pärlan i Lärkstan, även känt som den vackraste delen i Stockholm, och jag föll direkt. Min kille var dock mer tveksam…

Efter visningarna åkte vi hem till D’s föräldrar på en tidig middag. D fick för sig att vi skulle låtsas om som att vi var utomlands, så vi satte oss i solen och drack tysk öl… vips så var vi i München! 😉

Sen åt vi oxfilé med potatis, sallad, mangosalsa och majs. SÅ JÄVLA GOTT.

Lyckan sen när hans mamma sa “Vem vill ha glass? Den är laktosfri!”. Åt en jätteportion för har inte ätit glass på sååå länge.

På kvällen kollade vi på Monika Z och sedan var det tack och god natt helgen. Det här med att inte gå ut på helgerna alltså… jag börjar misstänka att det är det som är livet…

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi