Laura Mercier Ambere Vanille Scrubb

Vi avslutar helgen med mitt bästa skönhetstips at the moment! Laura Merciers skrubb är utan tvekan den bästa jag någonsin stött på. Fick den i födelsedagspresent och det känns som att jag är på hotell varje gång jag använder den. Så lyxig, väldoftande och rengörande. Priset är lite saftigt men den är helt klart värd pengarna. Om ni inte vill unna er den själva, köp den till någon ni håller kär. Den personen kommer älska er för evigt 😉

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi