KRONOBERGSGATAN 28

Nu finns min underbara lägenhet ute på Hemnet – visning nästa söndag (5:e oktober)!

Kolla in den här!

Vardagsrum och skrivbords-del. Breda fönsterbräden där man kan sitta och sola på sommaren, eller läsa en bok :-). Man ser dessutom ner till vattnet vid Kungsholmsstrand!

Tre meter (!) i tak

Där kan ni se min klädkammare som har plats för typ allt. Det är förvaring hela vägen upp till taket så perfekt för att rymma det mesta. Bra förvaring är faktiskt A och O i en lägenhet.

Älskade kök som välkomnar sociala tillställningar och hemmamiddagar.

Plats med matbord för 4-6 pers (vi har dock suttit upp till tio pers utan problem)

 

Köket är renoverat 2010 och SÅ fint med gasspis, mörk valnötsbänk och svart kakel. Finns diskmaskin 🙂


Andra saker man älskar med den här lägenheten: Det finns en innergård som är stor, grön och härlig där man kan grilla eller bjuda in till kalas på sommaren. Stort källarförråd och mycket fräsch tvättstuga. Perfekt planlösning för en etta (ingen vill betala för onödiga kvm). Dessutom låg avgift, bara 1060kr, vilket är helt jävla grymt. Bara världens finaste. 

 1. ÅH äntligen ligger den uppe!! Tror du man får komma och kolla på visningen även fast man vet att man inte ska köpa den?

 2. helt otroligt vacker !
  jag skulle verkligen vilja bo och ha de där tjocka fönsterbrädorna så man kan sitta i dem och njuta av utsikten, helt fantastiskt !

 3. Asså WOOOOW. No words needed……….. Detta är en lägenhet EXAKT i min smak! Önskar so bad att jag bodde i Stockholm.

 4. Tänkte bara berätta att jag saknar din och Dashas podd!! Det är egentligen först nu jag inser hur mycket jag faktiskt uppskattade den. Hoppas ni startar upp snart igen hihi, KRAAAM! ♥

 5. Åh! Hoppas att du kommer trivas i ert nya/blivande hem lika mycket som du uttryckt kärlek för denna lägenhet! ♥
  ÄLSKAR de randiga kuddarna och undrar varifrån de är?

 6. Hej fina du!
  Ville bara säga att du är så jäkla snygg! Du ser verkligen SÅ vacker ut och utstrålar så mycket kärlek och lugn! Ha en härlig söndagskväll och en fortsatt trevlig vecka! Kram Moa.

 7. Vilken fin lägenhet du har!! Undrar var köksbordet och den stora fina golvlampan i vardagsrummet är i från? Är i stort behov av en fin golvlampa! ♥

 8. Hej Michaela! Jag kikar på en lägenhet på samma gata som den här lägenheten du bodde i. Hur upplevde du att det var med trafik på gatan? Och lät det mycket in (vet att fönster avgör men tycker det ser ut att vara liknande som i den jag kikat på)? 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi