Fredagslunch

Idag lyxade vi till det med lunch på Farang, jag och Carro. Farang har en asiatisk fusion-meny och erbjuder rätter HELT i min smak – kryddstarkt, utan mejeriprodukter och med spännande smaker. Dessutom är det en av Stockholms snyggaste restauranger.

Till lunch väljer man två rätter för 245 kronor eller tre rätter för 285 kronor (de har även en avsmakningsmeny men den känns inte helt aktuell för en vardagslunch kanske ;-). Vi åt först laxsashimi med thaibasilika och sedan torsk i grön curry med en papaya-sallad och koriander. Galet gott.

Nu väntar ett par timmar jobb och sen tar vi helg va? Men innan dess ska jag länka in till min lägenhet, kika in om någon timme igen. Puss!

  1. Hej Michaela! Jag skulle behöva lite tips angående hur jag ska bygga upp min garderob. Jag är 16 år gammal, har precis börjat gymnasiet och efter 10 år med samma människor varje dag så har det nu faktiskt börjat spela roll vad jag har på mig! När jag öppnar dörren till garderoben fylls jag av ångest och vet att jag kommer behöva tackla ännu en dag då allt jag har på mig bara känns fel. Jag har aldrig varit någon som köpt märkeskläder, och mina föräldrar har inte heller visat större intresse av detta men nu känner jag ändå att jag vill börja ha lite finare kläder som även är dyrare. Så vart börjar jag? Jag har ca 2000-3000 kr varje månad att spendera eftersom jag jobbar ganska mycket extra, men ifall jag skulle köpa allt jag känner att jag behöver så skulle inte detta räcka på långa vägar. Jeans ska jag i alla fall pallra mig iväg och köpa imorgon för det är ett säkert kort som aldrig kan gå fel, men nu då? Har du några basplagg som alltid funkar, något av dina egna erfarenheter som man ska undvika osv? Kan tänka mig att du är en expert på detta område. Sorry för lång kommentar, hoppas verkligen du orkar svara!
    Tack för att du sprider sån härlig energi! ♥

  2. Hej Michaela, måste bara säga att jag läste din bok ”Om att älska” härom dagen och var verkligen en sån bok som får en att ifrågasätta livet. Fick inte nog av dina texter. Skulle kunna läsa om den hur många gånger som helst.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi