Ready for bed.

I samarbete med Jordan har jag designat min egen tandborste för att vara med och tävla i Jordans tandborst-tävling där man kan vinna en resa till New York och Paris (!).

Jag döpte min gulliga lilla borste till ”Ready for bed.” och valde gråa & vita toner i min design. Man kunde lägga in en egen bild så jag valde en bild på en mjukiskanin med marmorbakgrund. Jag tänkte att det gör en riktigt sugen på att krypa ner i sängen efter att man har borstat tänderna! Plus att den matchar utmärkt med min marmorkopp jag har min tandborste i hemma.

Designa din egen tandborste här!

Var med och tävla ni också så har ni chans att vinna massa bra priser!

1:a pris:
Flygbiljetter för två pers. tur-och-retur till New York med Air France (värde: 16.000 sek) samt 100 st unika Jordan-tandborstar med din egen design (värde: 2.500 sek)

2:a pris:
Flygbiljetter för två pers. tur-och-retur till Paris med Air France (värde: 6.000 sek) samt goodiebag från Jordan (värde: 1.000 sek)

3:e pris:
Presentkort från Jordan (värde: 2.000 sek)

4:e – 8:e pris:
Presentkort från Jordan (värde: 1.000 sek)

9:e – 10: e pris:
Goodiebags från Jordan (värde: 500 sek)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi