Skin Perfection Challenge – Unifying Day Moisturizer

\n

Så är det dags för andra recensionen i Skin Perfection Challenge!

\n
\n

Den här veckan har vi testat Loreals fuktgivande kräm. Krämen återfuktar i 24 (!) timmar och ger en bebislen känsla i ansiktet. Såhär såg jag ut när jag var på väg till läkaren igår efter en morgon med Unifying Day Moisturizer följt av min vanliga sminkprocedur:

\n
\n

\n
\n

Ganska så fräsch va? Plus för att den doftar gott också! Och såklart, de fina rosa förpackningarna 🙂

  1. så fin! vill bara berätta en sak också. det är så att jag skulle till tandläkaren igår och hade tydligen jag ett hål (ganska väntat för haft så ont..). är livrädd för sprutor och vet inget så bedövning som bedövning, får panik av både sprutor och att ha bedövning. därför valde jag att laga utan bedövning. AJ, det kändes. i 45 min låg jag där och härdade smärtan. men hellre det än att behöva ta spruta och sen ha panik med bedövning i timmar, men hade ALDRIG klarat det utan din och dashas pod som jag hade i lurarna under tiden. ni fick mig att tänka på annat, så tack!! satte på ”dejtingtips” som är ett såå bra avsnitt, och hade därför 45min som var riktigt roliga med er att lyssna på, trots smärtan, så tack snälla♥

  2. så fin! vill bara berätta en sak också. det är så att jag skulle till tandläkaren igår och hade tydligen jag ett hål (ganska väntat för haft så ont..). är livrädd för sprutor och vet inget så bedövning som bedövning, får panik av både sprutor och att ha bedövning. därför valde jag att laga utan bedövning. AJ, det kändes. i 45 min låg jag där och härdade smärtan. men hellre det än att behöva ta spruta och sen ha panik med bedövning i timmar, men hade ALDRIG klarat det utan din och dashas pod som jag hade i lurarna under tiden. ni fick mig att tänka på annat, så tack!! satte på ”dejtingtips” som är ett såå bra avsnitt, och hade därför 45min som var riktigt roliga med er att lyssna på, trots smärtan, så tack snälla♥

  3. Hej! Vill bara säga att jag älskar eran podcast och jag blir så inspirerad och tycker det är så kul att lyssna för jag känner igen mig och dessutom blir jag peppad och får tips! Allt är bra med den och jag hittar ingen annan som tilltalar mig på samma sätt och börjar blir lite tröttsams att lyssna om alla flera gånger om så det skulle vara så kul om ni började igen.

    Kram 🙂

  4. Först vill jag säga att du är så otroligt vacker och sminkar dig verkligen jättefräscht! Men jag undrar varför du aldrig har lite färg på läpparna? Med dina läppar tror jag verkligen det skulle vara pricken över i:et med din makeup som är rätt så naturell. Typ ngt fräscht läppglans till vardags (som på bilden ovan) och en röd läpp till festen. Tror aldrig jag sett dig med det. Hur kommer det sig? =)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi