Förra helgen (!) i bilder

Fattar ni hur mycket bloggmaterial jag har nu eller? Helt sjukt. Älskar det! Därför blir det recap från tiden som gått utan att jag hunnit blogga ordentligt. Först ut är förra helgen i bilder.

I fredags efter jobbet gick jag till en svit på Nobis för att fira Roxys skinnjackor för Jofama (som finns ute i butik nu!)

Jag och Annie!

Man kan aldrig ta för många selfies…

<3

Hela gänget!

Efter lite bubbel och fotografering i nya jackorna promenerade vi bort till Museet för middag.

 

Jag åt anklever på brioche med marmelad till förrätt.

Och en riktig klassiker till varmrätt – kött, pommes och bea med en liten tomatsallad till. Aldrig fel. Efter middagen gick jag upp till Petra på förfest och sen gick jag hem när alla andra gick ut.

Dagen efter gick jag och Petra på lunchdejt på Riche. Skvallrade, snackade killar och blev bjudna på champagne av Timell.

Efter lördagslunchen gick jag hem och packade för Barcelona.

Sen åkte vi hem till mina älskade föräldrar på middag. Till fördrinkar serverades det snittar med tryffelkräm, crostini med tomat/mozzarella/basilika-mix och gubbröra. MUMS.

Sen grillade papi allt ifrån majs till olika grönsaker och så Iberico, som var hur gott som helst. Livets middag! Grillat är godast! Hemlagat for the win!

Efter middagen åkte vi hem och la oss, för sen kom söndag och då var det dags för oss att åka till Barcelona! Den resan kommer i bilder alldeles snart.

  1. Men kära nån så fin din hy är! Riktigt gnistrar och ser helt fantastiskt ut!
    Du har säkert svarat på detta innan men vad använder du för husvård! Vad för smink?
    Fantastiskt fin!

  2. Hej!
    Jag är en tonårsmamma till två döttrar, 16 samt 17 år, som gärna skulle vela höra dina åsikter kring alkohol och tonåringar. Tips? Hur skulle du hantera detta?
    Vore väldigt intressant att höra.

    Kram!

  3. Hej Michaela! Jag älskar verkligen din blogg (har läst den från och till sen rar-tiden)! Men jag måste bara säga att det känns så tråkigt att se att du beställer in anklever 🙁 vet inte om du vet om hur produktionen bakom anklever ser ut. Det är tex förbjudet i Sverige att producera anklever på grund av de grymma metoderna. Det finns dock några restauranger som beställer in från andra länder. En snabb googling visar hur anklever-industrin ser ut. Hur ställer du dig till det här?

  4. Men så snygg du är!! Du ser så där härligt fräsch och läcker ut som alltid!! Ditt hår är super fint:)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi