FRIDAY AT HOME

Nyduschad och har precis hoppat i mitt nya set som jag shoppade på Zara i Barcelona härom dagen. Älskar snygga mjukis-set, jag ogillar ju att glida runt i ”fula” kläder bara för att man är hemma (städar gärna i spetsnattlinne typ :), så ett sånt här set är drömmen för mig. Grått, tajt med utsvängda byxben & ärmar med slits på varje. Snyggt!

Nu sticker jag iväg till mataffären för att handla kvällens middag, det blir nog kantarellpasta enligt det här receptet, mums!  1. Om man gillar en person hur mycket ska man bortse från dens dåliga sida/sidor. Liksom man tycker om de flesta egenskaperna men så finns det en där man går emot helt som att tex personen röker när man själv tycker att det är jätte dumt/äckligt eller att personen har en politiskt åsikt som man ogillar. Är det bara att bortse från det eller är det så att man ska försöka glömma personen?

  2. Hej Michaela! Jag och min käraste förlovade oss i somras och ska gifta oss nästa sommar. Vi tänkte åka till Italien efter och bara njuta och undrar om du vill dela med dig av några tips på uns romantiska ställen? Portofino har vi hört ska vara underbart men är även ute efter de där små ställena där inte alla turister är 🙂 vad får man INTE missa?

    Tack för en fin blogg, har läst nu i över 6 år! Kramar från Jenny

  3. Jag måste bara säga att jag tycker din blogg är så himla härlig och att jag avgudar din och Dashas pod! Har en liten fråga till dig. När drar podden igång igen? Saknar att ha era röster i öronen undertiden man pluggar mm. Kram C

  4. Hej Michaela,

    jag och min sambo funderar på att åka till Italienska Rivieran, vi älskar god mat & dryck, vackra landskap, gärna lite uteliv med många barer och folk i rörelse. Vi kommer stanna ca 10 dagar, var hade du åkt? Vi funderar på att kombinera resan med några dagrar i Cannes då jag har en förkärlek till Franska Rivieran.

    Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi