20% på mina favoritplagg från Styelin

Eftersom jag älskar Stylein och Stylein älskar mig (hehe) frågade de om jag ville ge er lite rabatt på mina favoritplagg ur höstkollektionen… och det ville jag! Dessa tre plagg kan ni köpa till 20% rabatt från och med idag och en vecka framåt (alltså till nästa fredag).

Imorgon är det dags för bröllop, som sagt, och jag kommer som alltid när det vankas fest att klä mig i Stylein. Exakt vilket plagg får ni se efter imorgon!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi