Ingen vanlig dagIdag är ingen vanlig dag för idag är det min pojkväns födelsedag, hurra hurra hurra!!!

Vi började födelsedagsmorgonen med en frukost vid havet, nu blir det ett par timmar vid poolen innan champagne & tapas-lunch och utcheckning… Vi ska nämligen hämta en hyrbil och åka till en liten by strax utanför Barcelona för att gå på en trestjärnig Michelin-restaurang ikväll!!! Livets liv eller vad? Bästa dagen någonsin. Vet inte hur nätet är på nästa ställe så därför jag ville kika in och säga hej redan nu.

Gratta honom i kommentarsfältet! 30 år är ju hur stort som helst! <3!!!

 1. Grattis grattis grattis!! 🙂 finns väl knappast något bättre sätt att fira på än i en liten spansk by! Hoppas ni får det hur bra som helst 🙂

 2. Grattis på 30 års dagen! Du har tur som får fira dagen med en så underbar flickvän som Michaela 🙂 Kan man få se en bild på fina paret snart månntro?

 3. Tack för en jätte inspirerande blogg! Även en småbarnsmamma som mig själv tycker det är skönt att drömma sig bort ibland! Där ger du bra semesterbilder på vackra platser i vår värld!!
  Hoppas ni får en fantastisk eftermiddag/kväll och ge honom ett stort grattis

 4. Hej käraste Michaela under sommaren lyckades jag lyssna mig igenom precis varje avsnitt av er fantastiska podcast. Vissa speciella avsnitt kan jag nog utantill haha. Nu när hösten drar igång igen så saknar jag att ha någonting att lyssna på för att koppla bort allt för en stund eller för att njuta lite extra av höstmyset. Så det jag undrar är när podden drar igång igen? Skulle vara så tacksam för svar i bloggen! Sedan har jag även ett förslag på ett ämne nämligen höstpepp / nystart. Tror att ni kan väva in det bra i ert kärlekstema också. Stor kram

 5. Grattis grattis grattis du lyckliga man! Hoppas ni får en härlig middag och slipper 30-års kris kommande år! (eller det kanske man har INNAN man fyller 30!? hehe)

 6. Vad är vitsen med att be oss gratta honom om vi inte ens får se en bild, eller ens få läsa hans FÖRnamn. Patetiskt

 7. Grattis till din man! 🙂 Hoppas ni får en fantastisk dag.
  Ser fram emot att läsa om er upplevelse på restaurangen sen 🙂

 8. Grattis till mannen i ditt liv. Och tack till honom för att du gör Michaela så glad. Efter att ha följt henne i flera år så är det så himla härligt att hon hittat någon som gör henne så lycklig och glad, och som dessutom tar hand om hennes hjärta på ett bra sätt!

 9. Tips: tazblogg.devote.se
  Så sjukt snygg tjej som bor med sin skäggiga man i barcelona. Snygga outfits och foton hon är GRYM (nej det är inte bloggaren själv som skriver jag kom bara att tänka på det då du är där och hon är så jäkla grym o förtjänsr uppmärksamhet

 10. Haha, bara jag som reagerar på dricka champagne och sen köra bil eller..?! Anyhow, hoppas dagen blev grym!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi