MY TEAM #skinchallenge

Nu har jag tillsammans med Loreal plockat ut mitt (vinnar)lag till The Skin Perfection Challenge. Först och främst: tack för alla bidrag och alla som ville vara med i laget, kul när det är många som är på! 

\n
\n

Second of all: Nu kör vi!

\n
\n

Här är några sköna tjejer som är med i mitt team, vi är 30 stycken och kommer nu under fyra veckors tid att testa Loreals nya skönhetsserie ihop. Ni andra kommer att få följa detta i bloggen och diverse sociala medier.

\n
\n

THERESE

\n
\n

“Jag är en riktig sucker för nya produkter som utlovar mirakel, huskurer, ja – you name it – jag har testat det mesta! Eftersom skönhet och hälsa är ett stort intresse hos mig är jag nyfiken på alla nya trender som kommer och badrumsskåpet tenderar att svämma över av krämer, scrubbar och rengöringar. Just nu är jag inne på att bara skölja ansiktet med ljummet vatten på morgonen, för att genomgå en mer grundlig skönhetsrutin på kvällen, detta för att inte rubba min huds naturliga balans. Nästa vecka är det förmodligen en ny trend jag hakat på, jag är helt enkelt för nyfiken för att sluta testa nya produkter och skönhetsrutiner.”

\n

 

\n

ELIN

\n

 

\n

“Min hy har inte alltid varit prio ett, tyvärr då jag faktiskt vet om att hyn är viktig att ta hand om men så har det blivit. Idag använder jag en make-up tvätt och ansiktscreme för blandad hy och det fungerar bra för mig. Jag är alltid öppen för förslag på bättre produkter i alla prisklasser. Min hy vill jag vara rädd om och den gör så mycket för en persons självkänsla och utstrålning. Ju bättre hy jag har desto bättre mår jag och ju mer strålar jag.”

\n

 

\n

FRIDA

\n

 

\n

“Jag är en sådan person som verkligen vill ta bra hand om min hy, men av olika anledningar ofta misslyckas. Delvis beror det på att det finns en hel djungel av hudvårdsprodukter och jag inte har en aning om vad jag ska välja. Men framförallt så är ekonomin problemet. Som en fattig student har jag inte råd att prova mig fram bland alla produkter och måste istället hålla mig till att enbart använda en ansiktstvätt från Ica, även om jag skulle vilja använda crèmer, sminkborttagningar och ansiktsvatten också. Så jag tar alltså hand om min hud så bra jag kan och har råd med, även om detta inte gör att min hud behandlas så bra som en hud faktiskt borde behandlas.”

\n

 

\n

\n

  1. åh världens bästa Michaela! Blev så glad när jag såg att jag kommit med i ditt team 🙂 Dock har jag en fundering, fick mejlet kl 13:57 och i det stod det att jag skulle bekräfta senast 12:00, hur går det ihop? Hursomhelst så skickade jag ett svar där jag antog, hoppas det funkar! 🙂

  2. samma undran som Moa som kommenterat innan… Håller tummarna att jag får vara med trots att jag fick mailet två timmar efter deadline 🙂

  3. Hejjjj yess ja kom också med! Så kul 😀 har dock varit samma för mig som för dom ovanför, hoppas verkligen att det är lugnt för är så taggaddddd! :))

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi