Cava-sangria och jordgubbarHeeej hur mår ni?!

Vi kör andra dagen med poolhäng. Eftersom det var typ 13 grader när vi lämnade Sverige känner jag ett enormt sug efter att ligga i solen. Har legat på en solbädd hela dagen och läst magasin. Till lunch delade vi på en kanna cava-Sangria och varsin sallad innan det blev mer tidningar och hopp i poolen. Beställde precis in en smoothie på färska bär som mellis, mmm. Ikväll blir det tapas så det står härliga till och imorgon är det äntligen den stora dagen – min älsklings 30-års dag!

Vi hörs imorgon helt enkelt, jag ska passa på att njuta maximalt av soltimmarna här. Puss!

 1. Hej michaela! Min pojkvän och jag var i Barcelona för en vecka sedan. Vi åt på en helt underbar restaurang med sjukt god mat! Du som matälskare skulle älska detta ställe! Det heter llamber och ligger i området el born. Kan vara så att det är fullt för vi bokade bord där. Men vill man äta modern tapas som överstiger alla förväntningar ska ni äta där.

  Ha det fortsatt underbart / Sara

  Här är adressen 🙂

  Carrer de la Fusina 5
  08003 Barcelona
  Spanien

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi