Söndag och poolfest på W

Igår kom vi fram till Barcelona och W Hotel där vi bor runt sex. Vi gick ner till en liten restaurang nedanför hotellet för en tidig middag och lyckades pricka in en riktigt god paella med chorizo, svamp och sparris. Sååå god! Efter middagen gick vi upp på rummet, sov en timme och gjorde oss i ordning. Varje söndag har W en stor poolfest så vi gick dit. Var inte så sugen först men de spelade sjukt bra musik, alla människor var trevliga och stämningen var på topp. Slutade med att vi gick upp till Eclipse som är en klubb högst upp på hotellet och dansade hela natten. De spelade bara rnb – drömmen med andra ord! Hade så jävla roligt.

När vi ramlade in på rummet blev det roomservice och sen var det tack och god natt Barcelona…

Nu ligger vi i en solbädd vid poolen och ska snart äta lunch. Herregud vad lycklig jag är. Semester är fan livet!

Vi hörs sen, puss!

  1. Hej! Måste säga att jag tycket du och din blogg är väldigt inspirerande. Sen undrar jag även: var äter man bästa råbiffen i stockholm? Verkar som något du har koll på 🙂 Tack på förhand!

  2. Hej Michaela! Tänkte fråga om du skulle vilja kika in på min blogg och läsa min senaste krönika och berätta vad du tycker om den?
    Det skulle verkligen betyda mycket! Kram 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi