Tack.Veckans krönika handlar om mannen jag älskar och ni kan läsa den här.

 1. Så himla härligt att läsa. Men vad gör man när man har hittat den man tror är sin person och han inte vill ha en tillbaka? Hela kroppen skriker att han är den rätta, magkänslan har sagt det från första gången jag såg honom och skriker det högre och högre för varje gång vi träffas. Men han säger att han inte kan, han vill inte binda upp sig dels för att han är rädd, dels för att han känner att han inte har tiden som krävs, dels för att han bestämt sig för att bara leva livet nu för han vill ej ångra något i framtiden och har haft någon dum tjej innan som fått honom att tro att det betyder slutet på att göra roliga saker om man är tillsammans med någon. Jag kämpar och försöker gång på gång, har försökt förklarat mina känslor light (utan att verka psychokär) men ingenting ändras. Hur länge ska man kämpa? Jag känner att jag vill inte heller ångra något och känna om 10 år att jag inte gjorde allt. Vad gör man? Ska man bara inse att han inte fallit lika mycket för mig som jag för honom och släppa det eller ska jag fortsätta i ytterligare 1 år? Tacksam för svar, du är underbar och klok och inspirerar varje dag. Tusen kramar!

  1. Åååh, känner så igen det där…Vilken hemskt situation! Man vill kämpa så in i helvete, just för att inte ångra sig senare. Samtidigt vill man behålla sin stolthet. Det känns ju så sjukt hur man själv kan vara så övertygad om att det är 100% rätt. Kämpade för en kille i ett års tid, men sen kom det fram att han egentligen aldrig kommit över sitt ex och det gjorde att han inte ville satsa på oss 100%. Fast han medgav att vi var soulmates etc. Tunga saker.

 2. Åh lille forni. Här ligger man bakfull och skör efter en helg med alldeles för mycket alkohol och fyllesms, och det enda jag vill göra är att gråta så jag får ut honom ur mitt system. Så läser man det här och tårarna bara faller. För det är så helvetes fint att läsa om villkorslös kärlek och läsa om att han gör vad som helst för dig och du får honom. Det är så fantastiskt. Det ger en ändå lite hopp. Tack.

 3. Sitter med ett hjärta så trasigt att jag den här gången inte vet om det kommer läka helt. Vissa saker lämna för djupa spår. Men mitt i misären så får man läsa den här texten, njut av den kärleken! Blev helt tårögd!

 4. Fantastisk Michaela;)) du skriver så fint om følelser jg selv føler for min kjæreste og sambo;)) det er sååå herlig å finne THE man♥ masse lykke til videre til dere! Elsker bloggen din!!

 5. Hej Michaela.
  Just i denna sekund sitter jag och fäller en tår över din fina krönika. Jag sitter även i denna sekund, efter en sommar fylld av impulser och krångliga killar, och hoppas att jag en dag får uppleva den otroliga kärlek som du har fått turen att uppleva. Det är inte alltid de är bra att vara avundsjuk. Men just i denna sekund, vill jag också finns min min älskare, min bästa vän, min sambo, min pojkvän och min livskamrat. Trots att jag bara är 20 år är jag så fruktansvärt trött på alla spel och oklarheter. Jag hoppas att jag hittar min karl som är beredd att ge upp alla spelregler, bara för mig.
  Stor kram till dig!!

 6. Så himla himla fint. Och jag är så glad för din skull att du äntligen har hittat någon som läker ditt hjärta istället för att krossa det. Men lova att inte glömma inte bort dina vänner! Det är så lätt när man blir förälskad och det är ju såklart inte konstigt att det blir så. Men jag har alltid sett dig som en person som verkligen värdesätter dina vänner och på senare tiden så känns det som om din pojkvän är liksom, ja ditt allt. Och det är klart att vi bara få se lite av ditt liv här och det kanske bara är jag som tolkar det så. Jag vet bara hur tråkigt det är när personen som hela livet har varit ens bästa vän helt plötsligt hittar en ny bästa vän – sin pojkvän. Och hur man skäms över att bli ledsen varje gång hon kallar honom sin bästa vän även fast man är överlycklig för hennes skull!

  1. Hej Anna,

   Jag tror inte att du ser helheten i vad jag lägger upp i bloggen utan kanske istället fokuserar på att det är just vissa personer som inte syns lika mycket som tidigare. Om du läser igenom bloggen ser du att det finns många vänner med i mitt liv. Sedan skriver jag inte om varje gång jag umgås med mina vänner, men de jag håller kär finns med mig i lika stor del nu som tidigare 🙂 det har även kommit flera nya vänner in i mitt liv den senaste tiden som jag är tacksam för.

   Jag vill också flika in att allt är inte som det ser ut som i bloggarna, det händer ett helt liv även utanför dem 🙂

   Tack för att du gillade krönikan och för en ärlig kommentar! Massa kärlek!

   1. Svar till forni:
    Michaela, du ska verkligen ha cred för att du alltid svarar trevligt och respektfullt på kritiska kommentarer! Nu var ju denna kommentar inte särskilt otrevlig i sig, utan säkert välmenande, men det finns så många bloggare som direkt skulle bemött en liknande kommentar med alla taggar utåt och svarat något spydigt. Jag har tänkt på det flera gånger och tycker det är så jäkla bra!

    Superfin text också 🙂

 7. Jättefin text! Det är min tidigare kollega Maggan, som du träffade på övervåningen. En helt underbar person! Hon hade glasögon eller hur? 🙂

 8. Ryser något otroligt och blir så lycklig för dig att jag nästan blir ledsen. Du verkar vara världens finaste människa och trots att jag vet så lite om dig ser jag upp till dig något otroligt michaela!

 9. Det här var det finaste jag någonsin läst! Är så glad för din skull att du äntligen hittat din dröm man. Man drömmer ju om något sånt här och att det verkligen finns på riktigt gör ju att man kan fortsätta tro på kärlek. All lycka till, till er.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi