Min älskling

Ikväll ska jag hit på middag… känner ni igen? Min gamla lägenhet (som jag dock fortfarande äger :). Min bror och hans flickvän ska nämligen bjuda oss på middag ikväll. Jag har knappt varit i lägenheten sen jag flyttade förra hösten så jag saknar den faktiskt. Inte så att jag inte älskar att bo med min älskling! Men den här lägenheten har varit mitt allt. Jag saknar den på samma sätt som man saknar en bästa vän.

I höst ska jag dock sälja den eftersom att vi ska köpa en ny lägenhet tillsammans och det ska bli så otroligt roligt! Jag ägnar redan många timmar i veckan åt att planera hur vår nästa lägenhet ska se ut. Jag älskar ju som ni vet färger från jorden. Grå, vitt, sten, marmor, beige… med inslag av växternas gröna och kanske eldens orangea. Jag undrar om killen går med på att inreda i mina färger? Intressant det där med att inreda när man har ganska olik smak. Han älskar till exempel färg haha, och ni vet ju hur jag är med det. Men jag älskar honom så det kommer bli alldeles strålande.

Jaja, säger självklart till när lägenheten ligger ute till försäljning! Ifall någon av er vill köpa min pärla 🙂

      1. Svar till forni:
        Ja verkligen. PS. Save the date till 20e september (så inte då!!). Då ska jag och Johan ha en dagsfest och fira 10års vänskap. Hur kul?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi