Dagens

Skjorta från Primark, jeans från Ralph Lauren Denim & Supply, skor från Zara, armband från Hermes och Zanzlöza Zmycken, ringar från H&M


Nu åker jag iväg för att gästa en podcast (mer om det imorgon, den släpps på söndag!) och sen blir det helg. Puss!

  1. En gång sa en kille till mig “Du är som vin, du blir bara vackrare och bättre för varje år”. Det är något av det bästa en kille sagt till mig, och jag måste verkligen säga det till dig med! Du blir bara finare, klokare, vackrare för varje år och dag som går!

  2. Blev så glad när jag såg detta inlägg med så fina och bra bilder på din outfit. Hopas verkligen på mer liknande inlägg i framtiden. Älskar både din blogg, stil och podcast, som jag för övrigt lyssnar om i väntan på de nya avsnitten. Pussar!

  3. Blev så glad när jag såg detta inlägg med så fina och bra bilder på din outfit. Hopas verkligen på mer liknande inlägg i framtiden. Älskar både din blogg, stil och podcast, som jag för övrigt lyssnar om i väntan på de nya avsnitten. Pussar!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi