ONE WEEK IN SPAIN

 

När man tar en riktig sol och bad-semester blir det ju inte så mycket bilder. Man fokuserar mest på böcker, mat och att sova. Men här kommer ett gäng!

 

 

En dag på stranden med älskade Elle. Verkligen topp tre av Sveriges bästa tidningar.

 

 

Andra kvällen gick vi ut och åt en riktig brakmiddag med tapas och rödvin i överflöd med killens föräldrar och hans farbror med familj. Galet gott.

 

 

En dag besökte vi som sagt Laguna Rosa – ett måste om ni åker till Torrevieja! Googla för vägbeskrivning.

 

 

Det är en saltvatten-sjö så botten är gjord av salt och vattnet är färgat rosa. Man flyter bättre än i Döda havet typ så vi låg där en timme och bara flöt omkring. Runt omkring oss låg människor och sov i vattnet, flytandes. Himla häftigt.

 

 

En till kväll med tapas i mängder. Här är krabba. Vi åt även ett kött med smält gåslever på samma kväll som var gaaah…

 

 

Glass i stora lass 🙂

 

 

En dag på Niki Beach

 

 

… med strawberry daquiri som är världens bästa sommardrink <3

 

 

Selfie i hissen 🙂

 

 

I klänning från Lindex, skor från Zara och väska från Acne.

 

 

Lilla jag på middag med hans föräldrar och kusin en kväll när solnedgången var rosa <3

 

 

Jag åt paella med hummer. Gott gott gott.

 

 

Sena middagar på semestern är nog livet.

 

 

Efter middagen gick vi ut för ännu en kvällsglass (också livet).

 

I topp och shorts från Gina Tricot.

Kall dryck en varm dag på stranden.

Laxsallad och sangria till lunch. Jag dricker bara sangria om jag är i Spanien, men då dricker jag det typ hela tiden hehe.

En kväll åt vi middag på ett otroligt ställe. I taket hängde Iberico-skinkorna på rad och längst hela ingången trängdes massa färsk fisk på bäddar av is.

Kolla den stora, det är en tonfisk! Häftig va? Det är så vackert med allt nyfångat som ryms med färsk frukt och grönt (som skymtar i bakgrunden).

Vi åt en jäkla middag. Bland annat räkor i olja och vitlök, Iberico-skinka, crepes, fyllda paprikor, bläckfisk med mera.

En eftermiddag på terrassen med tidningar och böcker.

Vi gjorde en sallad med tillbehör en dag till lunch.

Sallad med olika sorters tomat, spetspaprika, salladslök, salladsbädd och avokado. Till det hade vi vattenmelon, Iberico, kryddig salami och ett gott rödvin 🙂

En kväll åt vi en middag där de grillade köttet vid bordet. Mmm!

Lagom till våra sista dagar kom Sam och Emma för att hänga med oss. Så himla roligt. Vi körde en lång middag inpå småtimmarna kvällen de kom och dagen efter låg vi på stranden följt av lunch (och sen mer strandhäng såklart).

Mat!

Kvällen innan vi åkte hem tillbringades på terrassen. Jag och Emma drack vin och snackade skit medan killarna lagade en hejdundrande middag. Tur att man är tillsammans med en mästerkock 😉 Vi åt i alla fall grillade grönsaker samt två olika sorters kött med en persiljesås till.

<3

  1. jisses vad jag älskar dina inlägg. ingen annan blogg får mig att må så bra som din. älskar att du är lika matkåt som jag haha 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi