Älskade SverigeJag är hemma och jag lever, men jag är så satans trött. Det var så underbart att stiga ur planet och mötas av doften av svenskt sommarregn. Jag älskar det här landet så att det gör ont.

Bilden är från vår lunch på terassen i förrgår, idag blev det lunch i hans föräldrars kök och nu väntar en kväll med jobb. Härligt att vara tillbaka.

Dessutom ogillar jag starkt att vara borta från bloggen för länge… Hur mår ni?

  1. Jag e också så trött! Det måste vara hettan! Älskar värmen men i längden blir man lite matt. Men klagar inte 😀 Börjar också jobba imorn så det är liksom back to reality. Men sommaren är inte över, älskar augusti-månaden och älskar också hösten ♥

  2. Härligt med sommarregn men hettan här i Stockholm håller på att ta kål på mig 😀 Man ska inte klaga för snart kommer snöstormarna, men man blir rätt matt av att konstant svettas. Välkommen hem i alla fall!

    1. Svar till Food & Other Stories:
      Haha, det var 39 grader i Spanien (döda mig) så jag är glad för den lilla temperaturskillnaden. Även om mitt bästa är 23 grader i skuggan – underbar temperatur!

  3. Jag är lite halvtrött eftersom jag var ute igår, men jag ska åka till ett litet badparadis snart och sola och bada hela dagen. Supermysigt!

  4. Har varit så sjukt tråkigt hela jäkla dagen och haft så sjukt misslyckade kvällar ett tag (mest för att jag är kär och han jag är kär i inte vet om det och han är är långt långt borta just tillsammans med alla andra roliga människor) Men! Så kikar jag in på din blogg och allt känns lite lite lättare. Tack för allt du delar med dig av och för att du är så fin Michaela! Du räddade just min dag. Kram.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi