Förr eller senare exploderar jag



Cancersjuk 16-årig tjej vid namn Hazel träffar kärleken i sitt liv. Ett liv som snart kan ta slut och en kärlek som kan leva för evigt. En bok om tonårskänslor, första kärleken, cancer den helvetes jävla sjukdomen, om föräldrars sorg och om att vara väldigt rädd. Den går på bio nu men innan ni springer till närmsta biograf – läs boken först. Så pass lättläst att om du börjar idag är klar imorgon. Och varenda vrå av tårar som sparats i dig kommer att vara tömda vid bokens slut. Läs!

  1. Hej fina Michaela!
    Min systerdotter tar sin konfirmation nu om en månad och önskar sig lite blandat när det gäller glas, tallrikar och koppar. Du har själv ett väldigt fint hem från det jag sett på bild och kanske sitter inne på något tips på något som är lite mer än bara vanligt från ikea, men ändå inte alldeles för mycket?
    Kram på dig

  2. Jag ska till parispå höstlovet med min pojkvän och skulle bli obeskrivligt tacksam om du kunde ge mig tips på riktigt mysiga o bra restauranger att äta på! även andra mysiga saker att hitta på där, brunch ställen med mera.. Prisklass spelar ingen roll, bara det är mysigt

    tack tack snälla för svar.

  3. Hej Michaela. Vid den här tiden borde jag egentligen sova, men jag sitter här uppkurad i min fotölj klockan 00:30 och har precis gått igenom precis alla dina texter under kategorin ’kärlek’ för hundrade gången. Jag kan berätta för dig att såhär mycket som jag gråtit ikväll har jag inte gråtit på evigheter. Det är inte tårar av sorg, utan helt tvärt om. Det är tårar av lycka. Tårar som visar hur jäkla glad jag är att du finns. Någon som förstår. Någon som kan sätta ord på känslorna som bubblar inom mig.
    Michaela, jag vill tacka dig. Jag vill tacka dig för att du är så himla super duper otroligt mega grym. Det finns inte ord nog att beskriva hur mycket du och dina texter har hjälpt mig det senaste året. Du har fått mig att hitta tillbaka till mig själv, en person jag inte sett på flera månader. Tack vare dig har jag äntligen börjat känna igen mig själv igen efter en lång tid av att ha gått omkring och varit någon annan, en trasig själ. Tack vare dig har jag börjat inse mitt eget värde och hur viktigt det är att kunna älska sig själv innan man kan älska någon annan. Så, jag vill bara säga tack. Tack Michaela. Tack för att du finns.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi