Var älskar du att dricka ditt kaffe?

Ett av mina favoritställen för en kaffe är, inte helt otippat, vid vattnet i Stockholm. Jag älskar att dricka kaffe medan jag promenerar Strandvägen upp och ner, över till Djurgården och så hem igen. Speciellt nu under sommartid, när man går sida vid sida med turister och någon man tycker om.

Med bakgrund av mitt kaffesnack tänkte jag berätta för er om Starbucks nya tävling. Ni har chans att vinna ett presentkort på resor till ett värde av 3000 euro (alltså typ 25 000 kronor!) genom att ta en bild på det ställe där du helst vill dricka kaffe, posta bilden på Instagram och hashtagga #starbucksSweden.

 

Förutom denna supertävling kör Starbucks en annan tävling vid sidan om där ni ska leta efter Starbucks-koder i deras annonser, på deras hemsida etc. Varje vecka dras sedan en vinnare som får 750 euro att resa för. Ett underbart pris nu när vädret verkligen sviker oss stackars svenskar.

 

Läs mer här.

Puss!

Inlägget är ett samarbete med Starbucks

  1. Forni, fina Forni. Har ni i något podcastavsnitt diskuterat vad man ska göra när ens partner inte delar ens framtidsdrömmar gällande exempelvis barn och giftermål? Min närmaste vän sitter nämligen i den situationen och vi skulle verkligen behöva lite kloka inputs. Ska man hålla fast vid kärleken som fortfarande finns där efter flera år tillsammans, eller börja leta efter någon som delar ens drömmar och gå vidare trots smärtan? Och du. Tusen tack för allt du ger, det finns ingen människa jag inspireras så mycket av och får sådan livslust och glädje inför livet som jag får ifrån dig. Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi