Podcasten tar sommarlov

Nu har vi avslutat den första säsongen av Michaela och Dashas pod-tv och i samband med detta tar podcasten ett välbehövligt sommarlov! Så länge kan ni lyssna igenom gamla favoriter när ni ligger i solstolen under semestern 🙂

Alla podcast-avsnitt hittar ni som vanligt på iTunes, er närmsta podcast-app eller här.

Pod-tv hittar ni här.

Puss!

 1. Åh vad jag kommer sakna ponden, min favoritsak varje vecka Ă€r att ta en mysig promenad lyssnande pĂ„ era kloka ord! SnĂ€lla kom tillbaka i höst igen! ♥

 2. PÄ iTunes och podcast appen finna bara de 50 senaste avsnitten, det vore kul om Àven de första avsnitten fanns:)
  Hoppas att podden kommer komma tillbaka sen, Àr typ min bibel haha

 3. Hej Michaela!
  Jag Àlskar din och dashas podd, ni Àr helt underbara!
  Vad gör man om man kommer pĂ„ sin kille att han skriver/pratar med en annan tjej? Jag har misstĂ€nkt ett tag att det Ă€r nĂ„got lurt och sen kunde jag inte lĂ„ta bli att smygtitta i hans telefon (jĂ€ttedumt jag vet…). SĂ„ vad gör jag utan att avslöja mig sjĂ€lv att jag har snokat i hans telefon?
  Vi ska snart flytta ihop till vĂ„ran första lĂ€genhet och det kĂ€nns inte alls bra att fĂ„ se att han pratar med en annan tjej…
  KĂ€nns som att det blev vĂ€ldigt luddigt skrivet, men jag behövde bara fĂ„ skriva av mig till nĂ„gon som förstĂ„r 🙁
  MĂ„nga kramar
  Isabella

 4. Hej Michaela!
  Jag Àlskar din och dashas podd, ni Àr helt underbara!
  Vad gör man om man kommer pĂ„ sin kille att han skriver/pratar med en annan tjej? Jag har misstĂ€nkt ett tag att det Ă€r nĂ„got lurt och sen kunde jag inte lĂ„ta bli att smygtitta i hans telefon (jĂ€ttedumt jag vet…). SĂ„ vad gör jag utan att avslöja mig sjĂ€lv att jag har snokat i hans telefon?
  Vi ska snart flytta ihop till vĂ„ran första lĂ€genhet och det kĂ€nns inte alls bra att fĂ„ se att han pratar med en annan tjej…
  KĂ€nns som att det blev vĂ€ldigt luddigt skrivet, men jag behövde bara fĂ„ skriva av mig till nĂ„gon som förstĂ„r 🙁
  MĂ„nga kramar
  Isabella

VÀlkommen att kommentera! Kommentarer godkÀnns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

TÀnk gÀrna efter en extra gÄng pÄ hur det kan uppfattas nÀr du framför kritik. HÀr inne visar vi respekt. Vi önskar gÀrna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

sub archi