Guldhalsband

Jag såg kollaget nedan på Carolines blogg och fick tyvärr direkta cravings. Hatar att vilja ha något, speciellt när det är lite för dyrt, typ som Hermes-sandalerna som förföljer mig i sömnen till och med. Jaja materialist meeeen… nu tillbaka till bilden nedan.

Jag har ju armbandet på bilden från Hermes fast med dubbla varv runt handleden som jag fick av min älskade pojkvän på min födelsedag förra året, och hur vackert vore det inte med en guldkedja runt halsen som komplement? Armbandet är, just nu, mitt enda signatursmycke så skulle gärna vilja komplettera med något mer. Ett tunt guldhalsband vore otroligt vackert till! 

Kanske får önska mig av mina älskade föräldrar till min födelsedag :)))

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi