Brasilianska fester och pangluncher.

I fredag efter jobbet gick jag på stan och gjorde lite tråkiga ärenden; köpte linser, skivor, strumpor och var förbi apoteket. Efter det var jag väl värd ett glas rosé så jag mötte upp killen och hans kompisar på Escalier för after work! Den mynnade ut i en middag på Texas Longhorn och sen somnade jag framför en film i soffan. Jag åt chiligryta och drack cola.

Lördagsmorgon och frukost.

Följt av lite fler ärenden på stan; köpa kaffe, kolla lite rea och handla hem mat. Till sen lunch blev det olika sushirullar och en pad thai. Misosoppa först, åh vad gott det är när man inte ätit det på länge.

Sen var det fotbollsmatch men jag var så trött så jag somnade medan killen smygfotade och drack öl 🙂

Efter den ohyggligt spännande fotbollsmatchen sprang vi till Wall för Petras Rio-fest! Här är jag och min Caroline, som jag älskar så himla mycket.

Jag och Joakim!

Jag hade det bästa bordssällskapet man kan tänka sig, GOD I love these ones <333

Mmm saltgurka mmm…

Sen ramlade det in shots, samba-tåg och regnade glitter resten av kvällen. En riktig fest med andra ord. Tack Petra och Zandra!

I söndags åkte vi hem till killen föräldrar, som sagt, för lunch. De hade lagat sån himla pangmåltid! Oxfilé, rotfrukter i ugn, mangosalsa, tzatziki, majskolvar, sallad etc. Åh vad gott det var!

Chokladtårta med hallon till efterrätt <333

Sen kom vi hem och kröp ner här resten av kvällen.

  1. Kul att se Forni bakom kulisserna! Hälsa pojkvännen att han får gärna gäst blogga/fotografera med fler smygtagna foton! 🙂

  2. Hej Michaela! Måste bara säga detta, jag är en tjej på 14 år som bara älskar dig! För att du är så jävla grym. Din blogg är skitkul att läsa, både för att man får en massa inspiration och för att man får veta vad du gör på dagarna vilket jag tycker är jätteintressant. Din och Dashas pod är ju långt ifrån mindre dålig, älskar den! Lyssnar på den när jag ska sova, när jag tränar och ibland när jag skulle plugga (fick sluta med det eftersom att jag inte koncentrerade mig så bra, hehe..). Och det bästa är ju din bok! Har inte den då jag inte har hittat den i butik, men jag har sett vissa sidor från boken på instagram osv, och jag kan inte med ord beskriva hur grym du är. Du är så jävla bra. Ville bara att du skulle veta det, du vet som en liten lycka mitt i natten. Att få veta att en ung tjej där ute i världen ser upp till dig, som många fler. Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi