Ångest och extrema känslor med Amanda Schulman

Nu är det dags för det sista avsnittet av min och Dashas pod-tv. Sex fantastiska avsnitt har spelats in och det har varit så otroligt roligt att göra det här. 

I säsongens sista avsnitt träffar vi Amanda Schulman. Hon är så otroligt vacker, varm och härlig. Vi pratar om hennes ångest, om hur det är att vara världens känsligaste person och hur Alex Schulman är som man. Jag är så himla glad att Amanda ville vara med och hoppas att ni gillar det här lika mycket som jag.

Om ni vill se de tidigare avsnitten kan ni gå in här och kika. 

Puss!

  1. Älskar eran pod/pod-tv!! Och skrattar så högt åt ditt ”nu kommer det DASHAAA” angående 28årsåldern. underbart

  2. Detta var mitt favvo avsnitt av alla podd-tv! Lyssnar på både er och Hannah & Amandas podd slaviskt så det bästa av båda världarna kan inte bli annat än ljuvligt! Tack fina ni ♥

  3. Brukar aldrig kommentera någonting, någonstans men måste bara säga att FY va duktiga ni är. Helt underbart, både podd och poddtv, gäster och urval av frågor! Det känns så organiserat men endå så avslappnat, åå va jag älskar det!

  4. Bra avsnitt! 🙂 Hon är verkligen vacker, klok och härlig. Och ni två så bra som programledare 🙂

  5. Kan ni snälla prata o kk förhållanden!!! Hur det borde vara och inte vara och om de kan leda till något seriöst osv.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi