En timme med Petra Tungården

Förutom pod-tv så gör vi varje vecka även en längre intervju som blir podcast på runt en timme. Den här veckan går vi på djupet med Petra och pratar ensamhet och att inte våga släppa in.

Pod-tv är alltså 20 minuter jävligt härligt snack och podcasten är en timme längre intervju. Det är inte samma material i båda så det kan vara roligt att lyssna på podcasten, speciellt om ni redan sett pod-tv då vi går på djupet i podcasten.

Lyssna här.

Puss!

En selfie från inspelningen 🙂

  1. Såg nyss pod-tvn och reagerade på hur snyggt ditt hår är! Skulle inte du kunna visa hur du fixar det eller är du bara så snygg au naturel?

  2. Hej! Jag lyssnar på er pod och blev glad när det visade sig att det skulle bli en Tv-pod. Nu är jag dock förvirrad? Ska jag se på Tv-poden först och sedan ”hoppa” i den vanliga när det som visats i tv-poden upprepas. Eller ska jag först lyssna på poden och sedan se avsnittet där allt blir en upprepning av något som tidigare sagts? Kanske ska ni göra antingen det ena eller det andra? Jag struntar i tv-poden som det är nu. Känns meningslöst (även om det är trevligt att se er!). Hur mycket jag än tycker om er så kan jag inte lyssna på samma saker i två olika tappningar, det hinns inte med. Jag vill inte på något sätt vara taskig med denna kommentar, utan försöker uttrycka hur jag ser på det hela. Kram och tack för många bra saker!

    1. Svar till Paulina:
      Hej fina!

      Problemet är att det har varit svårt att klippa i ponden vilket gör att vi har tagit med det mesta materialet i podcasten och sedan klippt ut godbitarna (samt lite bloopers) i pod-tv:n. Det här gör att man kan välja hur man vill ta in varje avsnitt – under en längre tid via podcasten, eller en mer underhållande 20 min-period på tv! Jag hoppas att det gör att vi kan finnas tillgängliga för alla och att alla uppskattar det 🙂

      Puss!

      1. Svar till forni:
        Tack för ditt svar! Då förstår jag hur ni tänkt. Jag förblir en trogen lyssnare! Ha en fin dag!

  3. En fråga… var du lite tipsy när denna inspelning gjordes? Haha du är så sjukt laidback och busig! Love it 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi