Brolio-viner och slott.

I måndags var vi på middag och vinprovning med Barone Ricasoli – vinhuset som har den stora vintävlingen där jag sitter som en del av juryn! En mycket trevlig kväll med god mat och ännu godare vin. Längtar verkligen tills vi i juryn, tillsammans med vinnaren, åker till Toscana för att bo på ett slott bland vingårdarna och får vara med för att ta fram ett nytt vin. Så otroligt häftigt.

Om ni vill vara med och tävla kan ni läsa mer om det här! Halva min bekantskapskrets har redan skickat in deras ansökningar haha.

  1. Hallå! När drar du vinnaren i kelloggs-tävlingen? Håller fortfarande tummarna för vinst :)) pga vill skämma bort mina vänner till Max! Puss

  2. Hej, jag vill rapportera min profil i tävlingen men mailadressen man gör detta till är ej aktiv. Det går inte att leverera, ser gärna att det distribueras vidare till administratör för ämnet. Det gäller adressen: anmal@baronericasoli.se

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi