En ledig torsdag med klänningsshoppande och nutella.

Igår var det ledigt men jag vaknade ändå klockan åtta, utvilad och redo för dagen. Kollade på Nyhetsmorgon hela förmiddagen och sedan gick jag ner till Riche för att möta upp dessa sötnosar!

Det var brunch o’clock.

Jag och Margaux <3

Jag har inte ätit en hamburgare på jättelänge så det fick bli det. Även om jag snarare var sugen på en fulburgare men nåja, får ta det i helgen eller något.

När vi var klara och skulle gå kom solen fram och så blev vi bjudna på bubbel utomhus! Fantastiskt trevligt.

Sen gick jag och Cilla en sväng på stan för att titta på klänningar! Vi båda ska på bröllop i sommar och snygg vill man ju vara :))) (Nej, jag ska inte ha rött på bröllopet så oroa er inte!)

Den här från Karen Miller var en favorit hos mig.

Sen gick jag hem, satte på mig mjukiskläder och åt grissini med nutella (dröm-eftermiddag mao)

Kikade på nya pod tv-avsnittet!

Sen åt vi kyckling med matvete och waldorf-sallad. Avslutningsvis kollade vi på Water for Elephants, gillar verkligen den filmen!

 1. Åh men FINA människa!!! Men du, dina ögonfransar är ju to die for! Bambi :):):)
  Hur ofta gör du dom? Har dina egna fransar tagit stryk av att du gjort förlängning? Skulle vara jätteglad om du svarade för jag funderar på att göra det till min student. PUSS!!!

  1. Svar till Linn:
   De är gjorda hos Ann Hafström (googla så kommer hemsidan upp). Hon är verkligen BÄST. Jag gör dem var fjärde vecka och upplever inte att egna fransarna tar stryk.

   Puss!

 2. Den blåvita toppen, vill du fråga var den är från?!
  Fantastisk!!

  Och Karen Miller klänningen var inte dålig den heller 😉

 3. Det är faktiskt bara hittepå att gästerna inte får ha rött eller svart och att det med rött skulle innebära att man haft ihop det med brudgummen. Förr gifte man sig ofta i svart för det var den finklänning man hade. Rött som är så fint tycker jag har lidit tillräckligt 🙂

 4. Vet nån vart Petras gråa t shirt kommer ifrån?

  PS. Jag älskar era podcasts! Michaela din röst ger mig något konstigt lugn och jag bara tar in varandra ord. Oh. Det lät Weird nu. Skitsamma, bra gjort!!!!

 5. ska också på bröllop i sommar, vilka butiker skulle du rekommendera om man letar efter en klänning i stockholm? 🙂 tacksam för svar

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi