Bloppis på söndag

Tjejerna frågade om jag ville haka på nu när jag ändå rensat ut ännu en gång ur garderoben så varför inte. Jag och Becca delar bord och jag kommer sälja av en hel del skor och sommarklänningar. Köpte ju massor med sommargrejer i USA i vintras men vissa saker satt inte helt bra *gråter*. Ses på söndag!

<3

  1. Hej Michaela!! Jag tycker det är så tråkigt när man bor i Visby på Gotland och inte kan ta sig till alla olika event och bloppisar.. Skulle du kunna lägga upp ett litet urval av kläder på bloggen eller
    Instagram också så vi andra också kan ta del av den? PUSS, du är inspiration och en fantastiskt förebild. Fortsätt vara du, du, du! ♥

  2. Michaela! Kära! Jag vet inte hur jag ska formulera detta men samtidigt hoppas jag att du läser detta. Hos min mamma har jag en väldigt stor mängd kläder jag vill bli av med. Det kryper i kroppen av vilket evighets projekt det är, hursomhelst började jag lägga upp saker på Tradera. Men jag tycker det är så svårt att räkna ut den där jäkla frakten på förhand så jag går back. Såklart att det inte handlar helt och hållet om pengarna, först och främst vill jag bara ut med allt. Ömsa skinn! Släppa taget. Sedan vill jag också att sakerna ska hitta nya hem, personer som uppskattar kläderna så som jag har uppskattat dem. Fasiken! Det är påfluget men jag måste ju försöka, skulle man inte kunna få lämna av kläderna hos dig på bloppisen och att de säljs till spottstyver till dem som verkligen (hoppas jag) vill ha dem. Mejla mig om idéer eller annat. Jag har prövat loppis bord hittade en tjej som köpte massor av mig, resten var tanter som drog i kläderna och skrockade att det skulle ha varit i deras storlek! Hjälp mig!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi