Lördagens

Ny klänning från Zara, väska från Whyred, solglasögon från Celine, flats från Angela C

  1. Hej! Jag och min kompis lyssnar på era pods och tycker de är både givande och roliga! Vi har ett nytt förslag på ämne! Ni har flera gånger tagit upp hur man kommer över ex, men vi har problemet med ex som inte kommer över oss! Finns det några saker man kan göra/säga för att inte såra någon men ändå fortsätta vara vänner? Kan tilläggas att en av oss dumpade och en av oss blev dumpad men exen kan inte släppa taget oavsett. Skulle vara kul om du och Dasha ville diskutera detta i någon pod. Hjälp!! Kram H&H

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi