Drömbröllop

I lördags gifte sig Kim & Kanye i Italien (!). Värsta drömbröllopet, jag har följt det efter alla uppdateringar som min lika Kimye-älskande vän Amanda skickat till mig. WOW alltså, vill också ha en blomvägg som bakgrund till mina hångelbilder for my wedding *en miljon smileys med hjärtögon*

NU går jag hem och hånglar med min man (okej om två timmar)

Lägger det här inlägget under kategorin ”Inspiration” för framtiden he he he.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi