Eric Amarillo, Stallet och Niello.

TUSEN TACK till alla som kom på Devote och Warners oförglömliga studentskiva i fredags!!!

Vill även tacka samtliga sponsorer till den underbara goodiebagen; Bangerhead.se, Glossy Box, Dry Lake (som generöst nog gav alla tjejer på plats sommarens finaste klänningar!), Happy Plugs (i roséguld!!), Barnängen, OLW, Delicato och Nutrilett.

För er som vill spela sommarens hits på kommande fester är det dessa artister som gäller:

Eric Amarillo för bästa stämningen på flaket, Stallet för bästa stämningen på förfesten och Niello för bästa stämningen när som, dygnet runt.

Ni hittar alla i Playlistme Deluxe 😉

Puss!

 1. Michaela, jag förstår att sponsorer bidrar med pengar och på så sätt gör eventet möjligt.

  Men hur tänker ni när ni samarbetar med Nutrilett i detta event, och på så sätt ger dem reklamutrymme via fotografier och i text? När man googlar Nutrilett så är det första som dyker upp ”gå ner i vikt med Nutrilett”. Baren på bilden kan visserligen ätas som mellanmål, men är producerad och marknadsförs som en måltidsersättning – det är alltså ett hjälpmedel för att tappa kilon.

  Denna typ av bars knappast är en långsiktig eller hälsosam lösning. Men förutom det så tycker jag att det känns direkt olämpligt med denna typ av samarbete för en bloggportal som riktar sig främst till tjejer i åldrarna 15-20. Som du själv skrivit så klokt tidigare, så finns det en vikt – och träningshets som alltför ofta går över styr. Det behöver inte späs på ytterligare – det må vara ett event, en gång (jag hoppas det). Men jag undrar hur ni tänker kring detta, och vad ni har för allmän policy (som kan möjliggöra liknande samarbeten i framtiden)?

  1. Svar till Tilde:
   Hej Tilde,

   Nutrilett vill och kämpar hårt för att gå ifrån deras tidigare image med bantning och dieter. De vill istället satsa på att lansera bars och shakes som mellanmål och snacks för en hälsosam livsstil. De byter alltså diet-tips mot att erbjuda kompletterande produkter till den vanliga kosten. Och eftersom jag anser att alla har rätt till en ny chans såg jag inga problem i att låta de synas i vår goodiebag för att komma igång med marknadsföringen av deras nya koncept.

   Alla som läser min blogg vet att jag starkt går emot dieter och bantning men eftersom Nutrilett lagt det bakom sig var de varmt välkomna att sponsra goodiebagen.

   Kram kram

 2. Hej! Undrar om du vet vad färgen heter på din Stella McCartney-väska? Tack på förhand!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi