Saker som gör en glad:

När ens gamla chef ringer fast man sågs för en timme sedan bara för att säga att han är glad att man finns.

🙂

Vi ska nog klara oss igenom den här dagen också. Imorgon väntar heldags konferens för att planera de redaktionella delarna samt produktutvecklingen för resten av året. Det ska faktiskt bli riktigt, riktigt roligt. Mindre roligt med en dag som idag när allt strular tekniskt…

Jag och Staffan. Devote ägs ju av Stampen som är en av Sveriges största mediekoncerner. Inom koncernen finns ett bolag som heter Dobb Kanal & Produktion där Staffan numera är VD. Det betyder alltså att han och jag inte jobbar direkt med varandra längre men ändå i en hel del projekt, som nu med webb-tvn! Vår nya VD heter Kitty och hon bossar över Rodeo och Devote, tillsammans med mig som är Vice VD 🙂

 

 

Pressbild på mig, Lisa och Staffan när Stampen köpte Rodeo som numera är vårt systerbolag! Devote och Rodeo tillsammans går under bolagsnamnet Stampen Fashion Media.

 

Jag och Staffan på min första personalfest med Devote. Då var vi så få anställda att vi fick plats i en personbil 😀


Det var dagens lilla information om mitt jobb det! Puss!

  1. Alltså jag måste verkligen säga att jag ÄLSKAR din blogg och allt det du gör! Podden, din bok, blogg mm! ALLT. Du är bäst och är en stor förebild för mig! Kan ligga på kvällarna med tårar i ögonen medan jag läser din ”Om att älska” 🙂 Kram C.

  2. roligt att det känns som om du lyssnat på mitt önskemål om mer jobbtexter. tack 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi