Pod tv-inspelning och selfies.

Såhär ser det ut när vi gör entré i studion, lätt blogg/instagram-skadad är man som måste ta ett gäng selfies innan man kan börja spela in.

Hur mår ni vänner? Tack för feedbacken på inlägget om att vara viktigt – vi är alla viktiga.

Just nu sitter jag i kontrollrummet i studion på kontoret och går igenom gårdagens inspelning med Petra – JESUS vad bra det blev! Så himla avslappnad och roligt avsnitt. Nu ska jag skriva klart manus och avsluta min research inför nästa gäst och sedan hoppa i en tjusig klänning. Man vill ju vara fin när man ska synas i rutan 🙂

Vi hörs lite senare, puss!

  1. För att lyckas gå ned i vikt lättare kan Efedrin vara till stor hjälp. Viktigt att veta är att inget bantningsmedel fungerar helt av sig själv. Man måste kombinera det med klassisk bantning. Bantningspiller kan hjälpa dig att förlora vikt snabbare, men kan inte hjälpa dig att tappa vikt om du äter ohälsosam mat och inte motionerar eller tränar.

    Läs mer om Efedrin på http://www.medicinshopen.com

  2. Hej! Kan ni i te bjuda in Gina Dirawi till er podd-tv? Hade varit jätteroligt att få höra hennes version av kärlek och allt som hör kärlek till. 🙂 puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi