Älskade kollegor.

Man är ju faktiskt med sina kollegor fler vakna timmar på dygnet än någon annan. Om jag matchar ut det kanske det går jämnt ihop med tiden jag tillbringar med min kille. Därför är jag väldigt tacksam över att ha stans bästa kollegor som fyller mina dagar med skratt, allvar och på något konstigt sätt en otrolig trygghet. Jag säger som jag har sagt många gånger tidigare, när det är storm har Devote alltid varit min trygga plats. Tack för det! <3

 1. Lyx med trygga kollegor!
  Har du som äter mkt ute tips på ngn bra restaurang på söder?

 2. Vilken lyx att du har den tryggheten, men hoppas du inte har det stormigt utanför jobbet mici!

 3. När du pratar om ditt jobb kan jag aldrig undgå att tänka på när du berättade om de gånger du kom på jobbet och mådde dåligt och under den period då du alltid ville spela låten ”strong enough” med Cher. Hur de andra var så less på att höra den men ändå lät dig få ha den på repeat för de visste att du behövde det. Jag tycker det är helt fantastiskt fint hur ett jobb kan bli som ens lilla familj. Önskar ofta jag att fick vara del av något så fint som Devote. Ni är underbara!

  1. Svar till Cornelia:
   Så var det ju i början 🙂 Det är fantastiskt att vara på en arbetsplats där människorna tar hand om en på ett sånt sätt som mina kollegor tar hand om mig. Önskar alla den lyckan.

 4. Åh så härligt det låter. Bilden på dig och Caroline är ju bara underbar!
  Och har en fråga! Har för mig att du skrev för någon vecka sedan att ni på devote skulle göra så att man enkelt kan flytta sin blogg (med arkiv) hit, från blogg.se, eller är jag helt ute och cyklar? Supertaggad att få flytta hit, devote känns som drömplatsen!

  1. Svar till Caroline:
   Det är på väg men det strular något otroligt tekniskt, tyvärr 🙁 Kan du inte komma över ändå? 😀 ♥

   1. Svar till forni:
    Jo jag vill! Men vore så kul att få med arkivet! Vill ha med mig hela alltet liksom 🙂 Blev så himla glad när jag såg att möjligheten var på g! Men om det tar tid (?) så ska jag kanske tänka om?

    1. Svar till Caroline:
     Det kan nog tyvärr vara så att det kommer att ta tid… så om du vill komma över ändå, och flytta över arkivet senare, så är du VARMT välkommen ♥

 5. Åh alltså, det låter så fantastiskt! Hoppas jag lan få ha det så jag med på framtida jobb! Det är ju otroligt viktigt att man trivs med tanke på hur mycket tid man lägger ner på det.. Tack för en underbar blogg som ger en sån mysig känsla i kroppen varje dag! ♥

 6. Ohh det är så härligt när man hittat tryggheten med sina kollegor !! Super fina bilder, du får gärna gå in på min blogg också och va med i min tävling där duu kan vinna 3 baby lips och 4 stycken Nail glow ! Kram ❤

 7. oj vilket sammanträffande att du just skrivit om dina kollegor och devote. Klickade mig nämligen in här för att lämna en kommentar om vilket fantastiskt jobb du gjort med devote. För även om jag inte är en av de som syns utan bara liten bloggare i mängden känner jag mig så himla hemma här. Och jag känner mig på något sätt stolt över att vara devote:are då det finns en så kärleksfull och varm stämning över hela devotes bloggnätverk.

 8. Michaela! Vart är kostymbyxorna ifrån som du hade i kanal5? Så snygg är du! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi