Hermes sandals

Jag är så jävla sugen på de här sandalerna från Hermes, länge sen jag kände så stark craving efter något??? Vet inte varför, egentligen är de inte så speciella, men jag älskar dem. Priset är dock förjävligt…

Tänk under eftermiddagarna i Italien när jag dricker aperitivi… eller dagar när man äter långluncher på uteserveringar… eller vinprovningar i Toscana… på stranden i Frankrike… ååååh.

  1. Hej Michaela! Glöm inte att berätta vad som hände på påsk! Blev ju jättenyfiken när ni berättade om buden som kom med chokladägg och kaniner!
    Fick du och Dasha en chokladkanin i verklig storlek?
    Kram Karin

  2. Ja jättedyra, men SÅ fina! Om du lovar dig själv att inte impulsshoppa någonting under hela maj så tycker jag att du ska köpa ett par och slippa dåligt samvete 🙂 Så brukar jag rättfärdiga mina köp…

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi