Earrings.

Jag är så jävla sugen på fler hår i öronen och bara pryda dem med små små diamanter och guld som på bilderna ovan. Kanske ska svänga förbi en frisör och knäppa några hål på vägen hem?

Jaja, tåls att fundera på under promenaden hem. Men först förbi NK och titta efter lite presenter. Ikväll ska vi nämligen fira både mamma och pappa 🙂 <3

  1. Så himla fint verkligen! Gå inte till en frisör och ta hål i öronen. De gör med pistol som inte kan rengöras ordentligt samt att hålet inte blir rakt. Dessutom förstörs vävnaden vid håltagning med pistol. Jag skulle rekommendera dig att gå till en piercingstudio där du får allt rengjort och all information om rengöring med dig hem. Hoppas att det blir bra! Jag vill göra ännu fler hål jag med! Inne på mitt nionde hål nu! Kram

  2. Nej Forni, gör inte hål hos frisören! De där pistolerna är inte tillräckligt rena och hålen kan lätt bli infekterade… Gör hos ett proffs istället: East street piercing, de har drop-in. Rent och hygieniskt 🙂 Och ja, det är skitsnyggt. Puss

  3. Sjukt snyggt men värt att tänka över. Som det tidigare kommenterats om, ta inte hål m pistol hos frisör. De får bara göra vanliga hål. Allt annat är piercing som ska tas hos riktig piercare. Det är dock inte säkert att det blir bra ändå. Jag gjorde tre hål samtidigt längst upp längst in i örat hos piercare och de började krångla efter nån vecka. Ena hålet stötte kroppen bort. Alltså en morgon föll staven ur pga att kroppen inte ville ha den där. De andra tog jag ur när jag märkte att de också började ”vandra” ut. Allt för att slippa ärr! Det luriga är att hålen aldrig läker upptill i örat, vilket gör att de är extra känsliga. SEN ta ett i taget. Bäst förutsättning att det ”läker” bra då!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi