So very deeply.

  1. Jag är likadan och även om man ibland förbannar sin känslighet och att man kan bli deppig och börja gråta utan egentlig anledning (mycket frustrerande), så är den starka lyckan man kan känna över livet värt det. Tycker jag.:) Kram

  2. Till podden: jag har en nära vän som är intresserad av en gemensam kompis. Inget har hänt mellan dom. Det kommer inte hända något heller, och jag vet inte hur jag ska pusha henne till att se efter andra utan krossa henne. För hon är sååååå kär. Och han är min vän också vilket bara gjort allt så jobbigt för jag kan inte smsa ringa eller skriva på fb med honom utan hon ifrågasätter och får mig att känna dåligt samvete. Idag när det Va Valborg så hängde vi tre plus massa andra, men han och jag gick iväg och sånt kan hon bli så förbannad på mig för. Det låter som vi går på dagis nu, vilket är sjukt då vi är i 25 års åldern. Grejen är den att jag känner att jag förlorat rätten till att Va vän med min killkompid eftersom följderna blir så jobbiga för min nära vän och mig.
    Hon tycker jag är för på honom och vill inte vi kramas osv och hon Va jätteledsen över att han hade frågat henne om jag hade känslor för honom…Inatt ringde han mig och sa att jag är en fin tjej. Det är jobbigt att inte kunna säga sånt till henne, för hon är en nära vän och jag vill prata med mina bästisar om sånt och inte utelämna saker.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi